Álmofejtés - Ki tudja mit jelent a költözködés? Tényleg halál a háznál...? (tudásbázis)
furcsán fog hangzani amit mondok.halottal álmodni szerencsét jelent.ha beszél vele akkor viszont figyelmeztetni akar valamire.próbáld meg leírni hogy mit mond.és ha leírtad és elolvasod megfogod látni
hogy mire akar figyelmeztetni.
a költözködés az valaminek a végét jelenti,és egy új
dolognak a kezdetét jelzi.
sercegnő és demoon: Köszönöm szépen! :)
Ezt egy weboldal álomfejtő rovatában olvastam , hogy népi hiedelmek szerint azt jelenti...
Babeck: Köszi szépen! :)
Elég zagyvaságot álmodtam tegnap este és rossz is volt eléggé... Olyan hülye kedvem van tőle egész nap, pedig vidámnak kéne lennem, mert éjszaka indulunk nyaralni... De valahogy mégse, emiatt pedig elkezdtem aggódni... Hülye előérzetekkel vagyok tele, de remélem minden rendben lesz!
ezt ki mondta?
valami ujban kezdesz, uj vizere evezel! ennyi! sok szerencset!
Hát, én nem értek hozzá, de ezt találtam:
"- Nagy megpróbáltatás; megújulás."
További ajánlott fórumok:
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Tényleg van olyan szabály a tűzoltóknál, hogy be kell jelenteniük ha messzire utaznak a laktanyájuktól, pl km-re?
- Az álmok és jelentéseik..vajon tényleg tartalmaznak rejtett üzenetet felénk? szerintetek?
- Mit jelent a graham liszt és a tönkölybúza liszt? És tényleg egészségesebb?
- Hogyan tudom leellenőrizni, hogy tényleg be vagyok-e jelentve, úgy hogy a munkahelyem ne tudja meg, hogy én le ellenőriztem ezt?
- NKE»NKE-RTK»bűnügyi igazgatási [bűnügyi hírszerző] - Ide tényleg csak a bűnügyi területen dolgozók jelentkezhetnek?