Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Almás karottalé (4-6 adag) recept

Almás karottalé (4-6 adag) recept

Az Almás karottalé (4-6 adag) hozzávalói:
40 dkg karotta
40 dkg savanykás, aromadús alma
egy citrom leve
méz (ízlés szerint)
ásványvíz
citromkarikák a díszítéshez


Az Almás karottalé (4-6 adag) elkészítési módja:
-4-6 hosszúkás poharat behûtünk -A karottát megtisztítjuk, megmossuk és apróra daraboljuk -Az almát meghámozzuk, megmossuk, 4 felé vágjuk, eltávolítjuk a csutkáját -A karotta és az alma levét elektromos gyümölcscentrifugával sûrítjük, citromlével és mézzel ízesítjük, majd jól behûtött ásványvízzel hígítjuk. A poharak szélére feltûzün 1-1 citromkarikát. -

Ez az ízletes, vitamindús frissítõ ilyenkor õsszel különösen használ a fáradt ember szervezetének.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az almás karottalé (4-6 adag) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook