Almás karottalé (4-6 adag) recept
Az Almás karottalé (4-6 adag) hozzávalói:40 dkg karotta
40 dkg savanykás, aromadús alma
egy citrom leve
méz (ízlés szerint)
ásványvíz
citromkarikák a díszítéshez
Az Almás karottalé (4-6 adag) elkészítési módja:
-4-6 hosszúkás poharat behûtünk -A karottát megtisztítjuk, megmossuk és apróra daraboljuk -Az almát meghámozzuk, megmossuk, 4 felé vágjuk, eltávolítjuk a csutkáját -A karotta és az alma levét elektromos gyümölcscentrifugával sûrítjük, citromlével és mézzel ízesítjük, majd jól behûtött ásványvízzel hígítjuk. A poharak szélére feltûzün 1-1 citromkarikát. -
Ez az ízletes, vitamindús frissítõ ilyenkor õsszel különösen használ a fáradt ember szervezetének.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: 19d3364658, 2007. szept. 17. 13:21
Az almás karottalé (4-6 adag) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.