Állandó gyomorfájás, sav ...már mindent kipróbáltam... (beszélgetés)
nah majd megnezem
koszike
bioboltokban, jobb gyógynövényesnél megtalálod.
nem olcsó, de anno áldoztam rá és nem bántam meg,
nagyon rendbehozta a gyomrom.
én is úgy figyeltem fel rá, hogy cikkeket és interjúkat láttam/olvastam, hogy gyomorrákos betegek állapotán is sokat javított, szóval egy "szimpla refluxra" pedig sztem tökéletes, de persze utána nagyon kell vigyázni, hogy mit eszel, hogy élsz stb....
Kb fél egy éve...
Továbblépés gondjaim vannak és önbizalom hiányom...
es neked miota van ez??a lab bajod?tudod is h mitol van??
en igen,sejtem,viszsa akarok menni egy helyre ahol voltam de ennek mar lassan5 eve..es mindennap ezzel almodok stb ,de meg sajnos nemtudok,foleg ezett nem akarok mert ez a bajom az a bajom...en hiszek abba h minden testi bajnak lelki hattere van de nem olyan egyszeru ezt befolyasolni...
az ujmedicina szerint a fajdalom a helyreallitas amit egy konfliktus elozott meg...
Rögtön nem, hiszen a szervezetünk testünk lassabban reagál mindenre, még a gyógyszerekre is.
Csak gondolj a gyulladáscsökkentőkre...
Mennyi ideig kell szedni mire hat.
A beteg, amikor otthon marad a betegség miatt, megpróbál pihenni, kikapcsolódni, javítani saját állapotán...
A lelki dolgok ugyanilyen hatással vannak ránk...
Én ezt már tudom és megtapasztaltam...és nekem is vannak fennt és lennt helyzeteim, de hihetetlen gyorsan tudok már reagálni, észre veszem a gondolataimat érzéseimet...
De Én ezt tanultam... és ez rengeteget segít.
Nekem nem gyomorpanaszaim, hanem lábproblémáim vannak...
Mig te emészted magad, én nem tudok továbblépni...
Mindannyian másként reagálunk az élet történéseire. De addig is keress megoldást a fájdalom enyhitésére, ami egy testi tünet.
igen soknak van sava de a legtobb embernek elis mulik tobbnyire ettol attol,nekem is jo volot a gyogyszer anno.mär nem.
sztem meg nem csak a sav a hibäs
Szerintem meg igenis jo dolog a lugositas. A citromlé lugosit! Ilyen hatast valt ki a szervezetünkböl.
Szerintem nem kell neked se lelkigyogyasz se agykontroll, egyszerüen savad van és ennyi.Sokan küzdenek ilyennel. Bocsika amugy többiektöl,nem akarok en senkivel kötekedni:)!CSak véleményt irok.
Jobbulást Neked!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Mi lehet a hónapok óta tartó gyomorfájásom oka?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- Gyakori gyomorfájás, refluxbetegség, te mit használsz?segitenek?
- Borzasztó gyomorfájás - Lehet a Szűz Tea fogyasztása miatt?
- Rekeszizomsérv, gyomorfájdalom