Mi lehet a hónapok óta tartó gyomorfájásom oka? (beszélgetés)
Tudod, azért ezek szerint még neked van mázlid, hogy nem a temetőben vagy...
Röhej lenne, de inkább tragikus.
A vérvétel leleteim alapján már rég tudniuk kellet volna azt mondták a kórházban.
Epém az rendben van mindent megnéztek bent.
Köszönöm az érdeklődést jól esik :)
Örülök, hogy jobban vagy!
A vérvétel alapján nem jöttek rá a hasnyálmirigy gyulladásra? Ez nagyon érdekes! Ha ilyenje van az embernek, akkor a májértékek nagyon magasak. Több száz az értékük.
Diétázz! És az epédet nézesd meg, mert sok esetben az epe a hibás, ha ez a baja az embernek!
Gyors felépülést!
Sajnos igen nehezen jöttek rá, pedig nem egy orvosnál voltam.
Eléggé rossz, megszenved vele az ember főleg ha későn jönnek rá. :/
És erre ennyire nehezen jöttek rá?
Elég rémes betegség, amennyire én tudom.
Örülök, hogy jobban vagy!
Kiderült, mi okozta azokat a rémes tüneteket?
Szia!
Javulgatsz?
Használ az antibiotikum?
Ugye nincs már véres hányás?
Mikor engednek ki?
Jobbulást!
Nem mondták, hogy mitől lett?
Nem vagyok orvos így csak azt tudom mondani amit az orvosok mondanak nekem. Jelenleg is kórházban tartózkodom 9.-e óta. Semmi baja az epémnek. Itthon lettem rosszul így kórházba vittek ahol gyomortükröztek, ultrahangoztak, ct is volt, csomó vérvizsgálat stb...
A hányás miatt most nem is ehetek van egy szonda amin táplálnak de ezt is lassan kiveszik. Szóval sokkal jobb mint előtte.
Emiatt nem lehet hasnyálmirigy gyulladásod. Na, mindegy. Inkább az epéd miatt.
Mit vizsgáltak? Hogy derült ki?
Milyen antibiotikumot kaptál? Hogy hogy nem vagy kórházba?
Engem is érdekel!
Mit mondott a doki?
Küldött kivizsgálásokra? Milyenekre?
Remélem ő nem hajtott el!
Engem sem vettek komolyan amikor orvoshoz mentem pedig voltam egy párnál tavaly sajnos kiderült rosszindulatú a daganatom, de úgy néz ki leküzdöttem.
Egyébként nekem is 1-2 szokott lenni a cukrom és még élek ;).
Apukám a gyomorfekély miatt hányt véreset, ő sem bírt enni se inni a végére már.
Remélem nem lesz nagy gond. Jobbulást.
Szerintem nem. Pont ezért írtam, hogy addig ne hagyja annyiban, amíg ki nem derítik mi a baja.
Nem szeretném írni, hogy szerintem mi(K) lehetnek mögötte.
Sajnos a családban nem egy, nem kettő hasonló tünet volt, más - más okok miatt, egyik sem volt egyszerű.
Az orvosokat írtam.
Tapasztalatból.
Édesapámnak anno mondták majd’ 20 kilós fogyás után, Véres hányással, hogy sok a sava, kimarta a nyelőcsövet, nem a gyomorból származik a vér. Újabb 20 kiló mínusz, és Véres széklet, krónikus vérszegénység kialakulása után vették komolyan, mikor már a WC-ről sem tudott felállni.
Szerencsére Ő túlélte.
Szerintem is elég hihetetlen.
A szomszédunkban lakik egy 60 körüli nagyon sovány férfi, aki egyszer csak el kezdett hányni, elsőre azt hitte, hogy vírus és nem ment dokihoz, aztán véreset hányt és mentő vitte el. 1 dkg-ot nem fogyott. Kiderült, hogy nyombélfekélye van, kórházban kezelték 2 hétig, majd hazaengedték.
Én is azt gondolom, hogy a véres hányással nem szórakoznak, hanem kivizsgálják és kezelik a beteget.
Bár, van olyan sztorim, ahol a sztrókos 30 alatti lányt 3x hazaküldték, mire az ügyeleten elájult, és csak ekkor vették komolyan! Ekkor kiderült, hogy már az els alkalommal is a sztrók miatt voltak a tünetei. A kolléganőm barátnője, sajnos nem fogom már tudni a kimenetelt, de remélem, hogy feljelentik az orvosokat...
Én is azt tapasztaltam. Gasztros doki meghallgatja a panaszokat, amik általában nem utalnak egyértelműen egy konkrét betegségre, úgyhogy egyből adja az időpontot gyomortükrözésre. Ez a szokásos menet, de amikor én kértem időpontot, nekem azt mondták, hagyjuk ki a beszélgetős részt és egyből tükrözést javasoltak.
Nem rossz indulatból írom, de így ebben a formában hihetetlen a fórumkiíró története.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Hónapok óta tartó hasmenéssel kihez lehetne még fordulni az orvosokon kívül, mert minden vizsgálati eredmény negatív.Elváltozás sehol csak a
- Borzasztó gyomorfájás - Lehet a Szűz Tea fogyasztása miatt?
- Mitől lehet minden reggel gyomorfájdalomam?
- 21 hetesen gyomorfájdalom, ez minden esetben Hellp-szindróma? Lehet még remény másra?
- Anyósomnak már 2 hete láza és gyomorfájdalmai vannak! Mitől lehet ez?