Borzasztó gyomorfájás - Lehet a Szűz Tea fogyasztása miatt? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok, én is szedtem "szűz tea" kapszulát (500 mg), én nekem is fájt a hasam. Az dietetikus ismerősöm azt mondta, hogy a szűz tea valójában a zöld tea "marketing neve", nincs semmi különbség. Így inkább azt ajánlotta, hogy zöld teát igyak, vagy olyan kiegészítőt szedjek, amiben nem ilyen brutál mennyiségben van benne, mert a vesémet is megterhelheti. napi 50-100 mg kivonatot tartalmazó készítmény bőven elég.
Zsuzsi
Szia!Szerintem neked nem a szűzteától fáj agyomrod,teljesen mástól vannak ezek a panaszok.Vagy túlsokat ittállbelőle és a gyomrodat megterhelte volna?,Én a kapszuláját szedem de csak is este veszekbe 1 kapszulát,nekem jó.
Jobbulást kívánok!
Köszönöm, aranyos vagy!
Remélem én is, hogy jobban leszek (mondjuk még ma), mert szombaton nyelvvizsgázok, és kellene az erő a koncentráláshoz.
Megyek úgy is gyógyszertárba, kérek majd vitaminokat is.
Én még csak pár napja ittam, de ezért is kár volt.
Úgy érzem, nincsen erőm, még ülni is rossz, nem még mászkálni. Enni kellene valamit, de étvágyam sincs.
Az tuti, hogy abbahagyom az ivását.
Én is próbálkoztam régebben a kapszulával is, de brutálisnak tsrtottam, bár attól nem fájt a hasam.
Nem is hascsikarásosan fáj a gyomrom, hanem többnyire a gyomorszájamnál érzem, néha kicsit lejjebb. Étvágyam sincs nagyon.
Borzalmas éjszakán vagyok túl emiatt, úgyhogy azt hiszem nem kísérletezek vele tovább, hogy vajon meddig fáj a gyomrom. :)
Köszi, ezt nem is tudtam. Ez nagyon rossz.
És elmúlhat, ha tovább iszom, vagy hagyjam, és ne igyam többet?
Öt napja kezdtem el inni a Szűz teát, az ajánlott reggeli és esti fogyasztás helyett csak reggel (tegnap előtt este is ittam),és tegnap estétől borzasztóan fáj a gyomrom. Hol erősebben, hol gyengébben.
Van valakinek - akár hasonló - tapasztalata ezzel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a hónapok óta tartó gyomorfájásom oka?
- Ha buliba megyek és közben még szoptatok, lehet-e bizonyos mennyiségű alkoholt fogyasztani?
- Mit lehet szedni borzasztóan sok gyomorsavra Rennie-n kívül? És hányás ellen B6-on kívül?
- Tudjátok hol lehet beszerezni fogyasztásra alkalmas desz.vízet a patikán kívül, mert ott 2l=600Ft, tudtok jobbat?
- A gyógynövény teák fogyasztását túl lehet adagolni?
- Alkoholt lehet fogyasztani alkalmanként, ha szednem kell vérnyomáscsökkentőt?