Államvizsga, záróvizsga (beszélgetés)
No, nekem is megvolt az államvizsgám, én könnyebbre számítottam, de így is 5 lett (mondjuk sokat is készültem rá)!
Voltak necces kérdések (nem csak tőlem, az előttem vizsgázóktól is), de összességében jóindulatúak voltak a vizsgáztatók.
nem akarlak idegesíteni, a jobb szakokon rohadtul nem érdekli a tanárokat, hogy államvizsgáról van-e szó, ha nem tudja meghúzzák...az én "körömben" is meghúztak közvetlen előttem 2 embert, gondolhatod milyen gyomorgöcsöm lett...mégis 5-öst kaptam(pedig az utolsó levegővételnél már nem tudtam volna többet mondani, amikor leállítottak... szóval el is kell tudni "adni" azt amit tudsz, és nem arra koncentrálni, amit nem tudsz...
hajrá! menni fog!
Én jövő hét kedden államvizsgázok majd, de már nagyon izgulok :S Annyian mondják, hogy államvizsgán már senkit nem buktatnak, meg ilyesmi de én így is ideges vagyok :S
Am SZIE-GK-ra járok.
Én most vizsgáztam a DEGYFK-n , nagyon rendesek voltak, jókat nevetgéltünk, tök laza bizottság volt. Mindenki átment, legrosszabb jegy a 3-as lett!
Nekem 5-ös lett!És a diplomám is ötös!
Államvizsgázott valaki a ZSKF-en? Milyen volt? Szivattak vagy rendesek voltak? Kik a vizsgabizottsági tagok?
Máshol, más intézményben milyen az államvizsga?
További ajánlott fórumok:
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- Tanulási tippek államvizsgára
- Ki milyen agyserkentőt ajánlana államvizsga előttre? Én most a Ginkoprim felé hajlok, de csak mert azt látom a tv-ben.
- Segítség, 5 nap múlva államvizsga!
- Hogyan készültél államvizsgára kisgyerek(ek) mellett?