Alhasi fájdalom és vérzés (beszélgetés)
Hát ez az! Én is ezt mondtam! Nem a vizeletem véres.. Ultrahangot nem csinált a doki, amit én is furcsáltam.. De most ugyanezzel hiába megyek az ügyeletre, tegnap is kb hülyének néztek minek mentem oda... Várattak is egy csomót, pedig senki nem volt előttem..
Ma még fáj a hasam, de vérzés már nincs, csak reggel volt egy picike.. Egyenlőre szedem a gyógyszert, meg adott a patikus medveszőlőlevél teát, azt iszom. Jövőhéten meg elmegyek a saját dokimhoz!
ez tutira nem felfázás....akkor a vizelet véres, nem pedig hüvelyi-méhűri vérzésed lenne
Én bemennék egy UH-ra ey nőgyógyászati rendelőbe vagy ügyeletre
Szerintem se várj a jövőhétig, menj el minél előbb dokihoz, akár be a kórházba az ügyeletre!!! Nehogy komolyabb baj legyen belőle!
Jobbulást kívánok!
Sziasztok! Ma elkezdett fájni a hasam, nem vészesen, de érezhetően! Bal oldalt alul. Mikor felerősödött elkezdtem vérezni is, de nem picit, pecsételően hanem erősebben, mint a menstruáció erős napjain!
Egyébként a hasam is úgy fáj, mintha meglenne, plusz tompán fáj egy kicsit a derekam is. Szóval nagyon arra hasonlít, mintha meglenne.. Pedig addig még van 1-1,5 hetem hátra.
A vérzés a wc-n jött elő, kb fél tekercs wc papír kellett, mire elállt. Ez még délelőtt volt, azóta semmi. Egy csepp se, kivéve az előbb felerősödött a fájdalom a hasamban, így wc-re mentem és újra véreztem, de most kevesebbet, mint délelőtt.
El fogok menni dokihoz is, de már csak jövőhéten tudok, és most utána olvastam egy kicsit a neten is, ami a frászt hozta rám.. Ezért arra lennék kíváncsi, valakinek volt-e már ilyen, vagy hasonló tünete, és hogy mi lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- Alhasi fájdalom és sűrű vizelés, nőgyógyász vagy urológus? Valakinek volt hasonló?
- Alhasi fájdalom, mitől lehet?
- Tompa alhasi fájdalom. Mitől lehet ez?
- Mitől lehet a terhesség alatt izomlázszerű alhasi fájdalom?
- 31 hetes terhesen, folyamatos alhasi fájdalom normális?
- Mercilon szedése mellett vérzés kimaradás és alhasi fájdalom