Alhasi fájdalom és sűrű vizelés, nőgyógyász vagy urológus? Valakinek volt hasonló? (tudásbázis)
Megszoktam a volt melóba hogy se enni se inni se pisilni nincs idő és láss csodát ez lett.....
Vettem ezt a tözegáfonya tabit lehet mire sorrakerülök elmulik.
köszi mindenkinek:)
2 decit sem iszol egész nap?
Örülj neki, hogy más betegséged még nincs.
A húgyúti fertőzések bakteriálisak, erre tökéletesen hatékony gyógyszerek vannak.
Ha kevésbé súlyos, akkor elég 1 db-os por, ha súlyosabb, 5 napos kúra.
Múlt héten estem át rajta :)
Így van. Én is nagyon megijedtem akkor, 50 évem alatt először volt ez tavaly ilyenkor kb. Megspékelve azzal, hogy éjjel véreset pisiltem.
A húgyútira tényleg van direkt erre való antibiotikum. Mondta is a körzeti, hogy tudja, hogy nem szeretem, de most kell, nincs vita.
Én egyszer voltam így, ugyanezekkel a tünetekkel elmentem a körzetihez. Írt egy nagyon jó antibiotikumot (amúgy nem vagyok egy antibiotikum párti), de akkor kellett. Laborba is küldött, a vizelet is katasztrófa volt.
A lényeg, az antibiotikum rendbehozta, de a körzeti is ajánlottam még a tőzegáfonya kapszulát vagy tablettát is.
Szóval az urológus előtt szerintem menj el a körzetihez.
Szia
Én ugyan ebbe a cipöbe járok.
Policisztás vesém van mind a kettö,a màjamon is van mint neked.
Vasarnap ota görcsöl a hasam alja sürün járok pisilni.
Kaptam cifran és cataflam gyogyszert.
Elkezdtem szedni vasarnap estétöl.
Tegnap este korhàt merr nem szünt a görcs.
3 üveg infi abba algopyrin és nospa.
Hajnalba haza engedtek.
Ma urologusnál voltam nem talàlt semmit.
Holnap nögyogyászatra megyek.
Kiváncsi cagyok.
De még igy is néha görcsölök😠😠
Veszek tözegáfonyát megnézem köszi
keresek gyógyteát gyulladásra addig
Hólyaghurut gyullladásom volt kb 5 éve akkor nem tudom mit adtak.
Mielőbb háziorvos, az elhanyagolt hólyaghurut tud okozni durva vesemedence-gyulladást is...
Jobbulást!
Jobbulást! Inkább hólyag, úgy gondolom, de UH többet lát.
Medveszőlő tea a hólyagproblémákra nagyon szuper.
Lányomnak az Urogin nevű folyadék szokott segíteni. Én is voltam így, nekem a Valurinal max nevű tabletta használt. Azóta pedig tőzegáfonya extra (tabletta).
Ezek simán kaphatóak a gyógyszertárban, amíg kibekkeled az urológushoz az időpontot, addig is érdemes lenne bevetni ezek valamelyikét.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- A felfázással mindig együtt jár a fájdalom vizeléskor? Kinek milyen tünetei vannak?
- Napi szintű alhaspuffadás, gyakori vizelési inger, néha alhasi feszülő fájdalom, negatív terhes teszt. Mitől lehetnek ezek?
- Tudnátok ajánlani nőgyógyász-urológus szakorvost Budapesten?