Alessandro almás kukoricás salátája recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Alessandro almás kukoricás salátája hozzávalói:
150 gramm előre megmosott zacskós salátakeverék,
1 doboz kefir,
3 kanál majonéz,
1 közepes alma,
1 doboz kukoricakonzerv,
2 db keményre főtt tojás,
1 fél fej lila hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1/2 citrom leve,
2 kanál méz (vagy helyette folyékony édesítőszer)
3 kanál tökmagolaj,
1 kávéskanál patikasó
ízlés szerint kevés színes bors, szárított majoránna, szárított snidling
Az Alessandro almás kukoricás salátája elkészítési módja:
Az almát, a hagymákat felkockázom és a tojásokat is felaprítom. Majd az egészet egy nagyobb zárható dobozban alaposan összekeverem a fűszerekkel. A lezárt dobozt legalább egy órára a hűtőbe helyezem, hogy jól összeérjenek az ízek. A hűtőben másnapig is eláll.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. márc. 24. 18:03
Az alessandro almás kukoricás salátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.