Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro fehérbab és kukorica salátája recept

Alessandro fehérbab és kukorica salátája recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro fehérbab és kukorica salátája hozzávalói:
200 gramm friss zacskós salátakeverék,
2 doboz kefir,
1 közepes alma,
1 doboz kukorica konzerv,
1 doboz fehérbab konzerv,
1 zöldpaprika,
2 kanál majonéz,
1/2 citrom leve,
2 kanál méz (helyette esetleg folyékony édesítőszer)
1 teáskanál szőlőmagolaj,
2 kávéskanál só
ízlés szerint kevés őrölt színes bors, friss vagy szárított snidling


Alessandro fehérbab és kukorica salátája

Az Alessandro fehérbab és kukorica salátája elkészítési módja:
Az almát és a zöldpaprikát felkockázzuk. A konzerveknek leöntjük a levét, majd egy nagyobb zárható dobozban jól összekeverjük az egészet. Lezárjuk a dobozt és egy órára a hűtőbe tesszük. Másnapig is eláll a hűtőben.

Könnyű, gyors és egészséges saláta.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az alessandro fehérbab és kukorica salátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook