Akinek volt már műkörme! Ha az eredeti körmöm nagy, az baj? Vagy levágjam kicsire mielőtt csináltatnék műkörmöt? Mennyi idő alatt készül el? (tudásbázis)
5. Anda39
2013. febr. 26. 12:51
Nem vagyok műkörmös, csak a használója. :)
Nem kell semmit csinálni, mert majd a szakember megoldja.
Szóval saját körömre simán ráépítik a zselét, ha viszont nagyon rövid a köröm, akkor sablonnal kell megoldani. Persze minden attól függ, milyen hosszú körmöt szeretnél.
A fodrászhoz sem megy az ember úgy, hogy előkészíti a frizurát...
4. 17aadc1082 (válaszként erre: 3. - E1e781f342)
2013. febr. 25. 20:29
Az építés pont annyi ideig tart, mint bármi más. A másik meg, hogy nem mindegy, hogy mekkora az a nagy, amit a kérdező írt, és nem mindegy, mekkorát akar.
3. e1e781f342
2013. febr. 25. 20:26
Ne vágd le, mert akkor építenie kell, így sokkal jobban jársz. Nem tudom mekkora a körmöd, de tövig semmiképp ne vágd le. Egy jó körmös 1 vagy 1 óra 15 perc alatt végez. De ha levágod, és épít, tovább fog tartani.
2. 17aadc1082
2013. febr. 25. 20:16
Nyugodtan levághatod tövig. Ha jó a körmös, úgyis ezt fogja tenni. Az idő attól függ, hogy milyen körmöt kérsz, és hogy mennyire gyakorlott a körmös. 1, másfél órától kezdve eltarthat akár 3-4 órát is.
1. junkies095
2013. febr. 25. 19:32
Akinek volt már műkörme! Ha az eredeti körmöm nagy, az baj? Vagy levágjam kicsire mielőtt csináltatnék műkörmöt?Mennyi idő alatt készül el?
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Lábra is lehet műkörmöt csináltatni?
- Szombaton csináltattam műkörmöt először. Azt hiszem zselés tippes..hogy tudnám korrigálni ha berepedezett és letört?
- Pécsett hol érdemes műkörmöt csináltatni?
- Járt valaki a pécsi Lilian Szépségszalonban műkörmöt csináltatni? Mennyibe kerül? Mennyire ügyes a körmös?