Lábra is lehet műkörmöt csináltatni? (tudásbázis)
abból kiindulva, hogy kézen levő műkörmök között is ég és föld a különbség, szerintem lábra is biztos lehet ízléses műkörmöket csináltatni.
szokatlannak szokatlan így első hallásra, de miért ne?
:D :D hát nekem ingerenciám lenne arra, hogy ledaraboljam :D :D
De ha korrekció miatt kell valakinek?
Errol eszembe jut ez a "vicc"...
A velemeny olyan,mint a segglyuk...mindenki ek van, de senki nem kivancsi a masikera...
Szval, ezt a XXI.szd.-ban mar nem latom stabilnak, iiiigy, a forditasodban "oda" is erdemes, ugymond tetovaltatni 😀😛
Mire gondolsz?
Hogy műkörmeim vannak? Vagy hogy 3D-s mű szempilláim? Ez olyan sok mű dolog?
Mindent lehet. Jó pénzért még ilyen ízléstelen, és totál felesleges dolgot is.
Bár lehet, hogy valami elvetemült lábfetisisztának még tetszik is. :)
De nem mondod, hogy ilyen hosszúra csinálták amilyet angelic smile belinkelt?? Komolyan, én azt hittem, csak a kép miatt csináltak oda ilyet, nem hittem, hogy létezik nő, aki ezt komolyan gondolja.
Mint írtam, géllakkos lábköröm nem hosszú, hanem normál méretűre készült, amiket láttam. És akinél korrekció jellegű volt, ott sem azt korrigálták a művel, hogy normálisból hosszút, hanem olyankor mikor hiányzik a fél köröm bármi miatt, akár hosszában, pl körömbenövések miatti műtétek után, ezt korrigálják, szóval minél normálisabb köröm a cél a csonka körömből.
:DDD
Tuggggyyyuk, hocs csak viccelsz! Nem akarhatzs ilyen hányadékot a lábadra. :)
XDDDD
A csodálkozós szemöldök se semmi! (a többi felsorolt dolog szintén kellett a listába)
Géllakkot szokás, olyankor, ha nem találsz tök ugyanolyan színű lakkot sima lakkból, amilyen színű géllakk a kezed körmein van, csakhogy egyforma legyen. Akin láttam ilyet, irtó csúnya volt az eredeti lábkörme is, szóval valamit javított is rajta meg nem is, lenövéskor csúnya vaskos körmei voltak. Ha a sajátod is szép, megéri inkább addig keresni, míg találsz egy ugyanolyan színt lábra, mint amilyen a kezeden a géllakk (ha ott ezt használsz).
Most úgy műköröm-műköröm lábon, vizualizáltam... Nem menő. Kivéve, ha kényteken vagy valamiért mert lerohadt az eredeti vagy ilyenek, valaki leverte kalapáccsal. Egyszóval nem mindennapi dolgok szükségessé tehetik. Máskülönben egy jó kis rendszeres pedikűr szükségtelenné tesz ilyen extrát:)
Rakass, max undorító lesz a lábad meg milyen cipőt húzol fel ilyenkor?
Nekem elég a gél lakk és ennyi és magától is megnőnek a körmeim mindenféle műszarság nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Szerintetek "gáz" olyan nőnek műkörmöt csináltatnia (szolidat, pl. francia), aki leggyakrabban sportosan öltözködik?
- Szombaton csináltattam műkörmöt először. Azt hiszem zselés tippes..hogy tudnám korrigálni ha berepedezett és letört?
- Pécsett hol érdemes műkörmöt csináltatni?
- Akinek volt már műkörme! Ha az eredeti körmöm nagy, az baj? Vagy levágjam kicsire mielőtt csináltatnék műkörmöt? Mennyi idő alatt készül el?
- Járt valaki a pécsi Lilian Szépségszalonban műkörmöt csináltatni? Mennyibe kerül? Mennyire ügyes a körmös?