Akiknek valamilyen ünnepen született a gyermeke, ti hogy éltétek meg.Pl.:karácsonyi babák (beszélgetés)
Az én kisfiam december 25én született:)
26 és fél óra vajúdás után.A fájásoktól eltekintve ez volt életünk legszebb Karácsonya!:)
Na ez aztán a dilemma...
Hogy szoktátok meg oldani?
Az én drága FIAM november.01-én született!
A mai napig kínban vagyok...menjek a temetőbe a halottaimhoz,vagy ünnepeljek gyermekemmel.?
Igen!
Az én kisfiam 30án lesz egy éves.Ő is karácsony tájékán fogant.Akkor ő is ünnepi baba?:)
Bár az én lányom nem 24én született hanem 20án mi is bent voltunk szintén sárgaság miatt..
Neki mindig van külön tortája és ajándéka is...sose tartottuk együtt a két ünnepet...:)
Sziasztok! Nagyfiam 13 évvel ezelőtt május 1-jén született. Szuper volt, azóta is nagyon jó, hogy ilyenkor van, mert lehet nagy bulikat csapni, hiszen nem kell dolgozni. Ő pedig azt szokta mondogatni, hogy miatta van munkaszüneti nap :)
Középső fiam, pont az 5. házassági évfordulónkon született, szülés előtt még koccintottunk apával (gyerekpezsgővel). Harmadik fiacskám kicsit sietett így március 15.e helyett (akkora voltam kiírva) megszületett 11-én. Mind a három szülés felejthetetlen élmény volt. Már alig várom, hogy egy kislánnyal is megajándékozzon a jóisten. :)
Nekem a lányom dec. 25-én született.
Eredetileg november végére voltam vele kiírva, de mint később kiderült azt is figyelembe kellett volna venni, hogy nekem hosszabbak a menzesz ciklusaim!
Mivel eleve csúszott a program már dec. elején befektettek biztos ami biztos alapon. Szóval elég kegyetlen volt megélni, hogy a kismamák jönnek, szülnek és mennek. Majd elérkezett a szent este amikor szinte kiürült az osztály és a férjem beállított egy kis műfával,hogy mégis legyen egy kis karácsonyi hangulat:)Másnap megkaptam a méhszáj érlelőt és aztán délután elindult a folyamat!
Szóval nem sok maradt a igazi karácsonyi hangulatból a műfától eltekintve.
Viszont kellemesebb volt úgy szülni, hogy nincs zsivaj a környéken!
Haza dec. 31-én mehettünk.
Az én Kislányom pont Valentin napra volt kiírva,de egy nappal hamarabb jött,ettől függetlenül igazi szerelem gyerek:)
A második babámat most várom és május elején kell érkezzen,az is lehet hogy az első napon,ha igen biztos dolgos lesz:DD
Nekem is az a karácsony valahogy nem maradt úgy meg...mármint az ünnep.:)
Csak a kislányom nehezményel rám hogy a szülinapja ugyan akkor van mint a karácsony.
A fiam karácsonyi baba.
Abba az évben a Karácsony teljesen törlődött az agyamból, nem foglalkoztamk vele, meg nem is ez érdekelt.
Azthiszem akkor szerdán volt és szintén hosszú hétvége.Apa itthon:)
A khban viszont ugyan olyan pörgés volt mint egy átlagos napon,és pont az én dokim volt az ügyeletes.:)
Hát amilyen mázlim van, tuti elkapunk mi is majd egy jó kis tüntetést :-D
megnéztem, keddre esik most márc.15, tehát hosszú hétvége lesz, vagyis mindenki szabin lesz :-D remélem azért ellátnak majd :-)))
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Ne ítéljetek el, de feltétlen kell szeretni a férjem előző házasságából született gyermekeit?
- Oxigénhiányosan, betegen született gyermekek szülei!
- Hogy dolgozzam fel a kapcsolatunk mellett született gyermekét?
- Van itt olyan anyuka, akinek valamilyen szív rendellenességgel született a babája és esetleg ez nem azonnal derült ki?
- Tudnátok ajánlani valamilyen apartmant, ami kulturált? Karácsony után szeretnénk pár napra elmenni valami szép helyre, ahol hegyek is vannak