Hogy dolgozzam fel a kapcsolatunk mellett született gyermekét? (beszélgetés)
Ha a barátnőd tanácsot kérne tőled, mit csináljon, mert a párja elvetette a közös gyereket, de közben a feleségét teherbe ejtette, és megtartják, te mit tanácsolnál neki?
Mert én azt mondanám a barátnőmnek, gondolja át alaposan, hogy milyen embert választ párjául, valóban azt akarja-e, hogy egy hazudós, megcsalós, az érzéseire nagyívben tevős férfi az, akivel élni akar, akit apaként akarna a gyerekeinek.
A "párod" Téged csak manipulál, és folyamatosan hazudik Neked elég meredeken.
Egy átmulatott éjszaka után, elmondása szerint, csak egyszer szexeltek, és véletlenül be is csúszott a baba. Na persze. Kamu. Szexelnek állandóan, nem csak részegen.
Azt a babát megtartja, a Tiedet meg el kell venni.
Te csak egy szerető vagy, a felesége számára a fontosabb, még akkor is, ha Őt is átveri, az ő gyerekét tartotta meg.
Ha együtt éltek, valószínűleg a nő dobhatta ki ezt a szánalomhalmaz szerencsétlent, aki, más megoldás nem lévén, hozzád menekült.
A szerelem nem az, hogy kettyintünk egy jót heti kétszer, hanem az, hogy mellette állok jóban-rosszban és ha jön a közös gyerek, örülök, és eszembe sem jut elvetetni. Ha szerelmes vagyok,ott hagyok mindent, és megyek a szerelmemhez.
Te csak egy szerető vagy, nem vagy a párja. Nem bírom, amikor valaki belekontárkodik egy házasságba, aztán meg jogokat kreál magának a kis agyában a másikra, a szeretőjére vonatkozóan. A házastársnak van bárminemű joga. A szeretőnek semmi. Ha vállalta a második szerepét, maradjon csendben.
én pasi vagyok, tehát alapból hülye...no de te? nagyon-nagyon finoman szólva egy szerencsétlen,felelőtlen balek..
bocsánat, de a két kaparást nagyon nem értem...
nem érzel a fejeden két dudort? azok a szarvkezdemények...
Kicsit gondolkodj már, miért nem tudja valaki azt leírni, amit gondol.
De utólag magyarázni a hülyeséget, az megy.
Talán tudni kellene fogalmazni. Vagy ha baromságot ír valaki, akkor észrevenni.
Magyarázkodhatsz, de szerintem azt se fogod tudni megfogalmazni. Reklamálj a tanító nénidnél, miért engedett át általános másodikból.
kicsit gondolkodj már el, mit értett ezalatt.
ennyi hülyét egyrakáson :D
"A férj annyiszor szexeli meg a feleségét ahányszor akarja, legalább is jobb helyeken."
Gratulálok, aki szerint a jobb helyeken így megy, és nem fogja fel, mi a gáz ezzel.
Szánalmas. hogy még "gondolkodnak" így nők. Remélem, legalább gyereket nem nevelnek.
Nekem, ami ebből a sztoriból átjön. Felelősséget nem akarsz vállalni a történtekért. Miért akarsz megfelelni egy ilyen pasinak, arra gondoltál, ha megteszed, akkor téged ezért jobban fog szeretni? Ha szeretne örömtáncot lejtett volna, hogy tőle vársz gyereket, legalábbis normális pároknál ez szokott történni.
Ameddig nem veled volt, a felesége volt az ék, most meg a közös gyerek? Fel kellene nőnöd ehhez a feladathoz, hogy neki mindig ott lesz a gyermeke, és inkább fogadd el ezt a helyzetet, mert úgy sem tehetsz más, ja, de esetleg elküldöd.
pfffff
Mi az, hogy "A férj annyiszor szexeli meg a feleségét ahányszor akarja"? Nálatok így megy? Gratula
Más asszony férje miért a szeretô "párja"??
Ne csúfold már meg a szó eredeti szép tartalmát!
A gyöngyöket nem vetjük a diszók elé a sárba!
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Nevelnétek a párotok előző kapcsolatából született gyermekét?
- Sziasztok! Ismer valaki albínó babaát vagy akár felnőttet? Nekem albínó babám született és minden infót szeretnék ezzel kapcsolatban +tudni
- Hogy kezeljük az új párunk előző kapcsolatából jövő gyermeket?
- Akik úgy érzik tönkrement a kapcsolatuk a párjukkal/férjükkel miután megszületett a baba