Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)
Szia Karolina!
Téged jól itthagytak.
Gyere hozzánk a 90 napos eddig még mindenkinek bejött nézd meg a fórumunkat, baráti a viszony és a tagok eredményei se rosszak!
gyakori kérdések a 90 napos diétáról.. című fórum!
Gyere!
A többi dolgod az önbizalmaddal együtt rendeződni fog!!!
SZiasztok!
Segítsetek kérlek Titeket!
Nagyon gyorsan le kell fogynom!!! SOS-ben!
Ha valaki tud olyan módszert, ami neki bevált és vállalom és mindent megpróbálok...
158 cm magas és 97 kg vagyok.
Elhagyott a párom, csődbe ment a cégem, lassan viszi a bank a lakásunkat...
Szóval minden összejött!
Várom leveleiteket és hozzászólásaitokat, köszönöm szépen: KArolina
Én 45kg-tól szabadultam meg 5év alatt.
Még van 10kg feleslegem,de ebben az évbe még nem ment le semmi.Talán most,hogy biztató szavakra találok a Hoxán remélem könnyen fog menni.
szia
és a bőröd nem sínylette meg?!
30kg-ot fél év alatt az nagyon sok ill gyorsan ment.
nekem alig kéne 10-12kg leadni de azt csak is lassan akarom tenni. le is ment vagy 5-6kg.
én fintnesz terembe járok - bár nem tudok rendszeresen járni - főleg egy hétem 3x - de nem is akarnék mert az túl gyors lenne.
így a bőröm regenerálódik ill nem lötyög majd rajtam.
Sziasztok csajok!
Én kereken 30 kg dobtam le fél év alatt.
Mia titka?
Nincs szénhidrát. Gyümölcs és zöldség. Ebéd az ami a családnak.
Ja és sok sok mozgás. Én napi 45 percet nyomtam a tréner gépemen.
Na miután lefogytam terhes is lettem. Most 5 hónapos a kislányom. Igaz visszaszedtem a felét, de most keztem el ismét tornázni!
Sziasztok csajok!!
Hova tűntetek???
Igen, két napja mértem magam, 94 kg vagyok, június 2.-án voltam 97 kg. Sajnos nem nagyon iparkodnak lefelé a kilók:(( Igaz most nehéz napolok is:)
Hú te nagyon fincsit ebédeltél!!! Én sajtos pulykamellszeletet ettem zöldbabfőzelékkel, nekem az is jól esett:)) De a tiedet meg kiírom magamnak, és egyszer kipróbálom.
Sziasztok:)))
Marika, akkor most pihi van? Tudsz a fogyira koncentrálni, hogy haladsz?
Nyugi Pimpi, nekem 2 hónap alatt ment le 3 kiló, pedig már szigorítottam is, nem értem miért:(
Orsiiii!!!! Nemsokára méretkezünk?
Sziasztok!
sajna 10 nap alatt éphogy 1 kiló ment le!:(
De nem csüggedek!:)
Szép estét nektek!
Sziasztok!!!
Nincs túl nagy pörgés mostanában itt:((
Hová tűntetek? Csak nem a Balcsiban hűsöltök??? Mindenesetre jó pihit mindenkinek:)
Sziasztok lányok:)
Pimpikém drága, ne érezd magad már ilyen rosszul! Te egy szuper csaj vagy!!! Amúgy meg együttérzek veled, mi is folyamatosan építkezünk már lassan 8 éve. Mikor, mennyi pénzt sikerül összeszedni:( Most nekem sincs melóm, de én próbálok optimista lenni. Szóval fel a fejjel:))
Ancsika, ha tudnám, hogy ti ott lesztek, tutira benéznék néha:)) Hogy haladsz egyébként? Már régen láttunk!
Betandi, itt is meg lehet fagyni sajnos:(( Pulcsiban, és hosszú gatyóban vagyunk mi is:)
Orsi:))) Gratulálok a kitartásodhoz!! Hihetetlen mennyi akaraterőd van! Nekem is te vagy a húzóerő:)
Marika merre vagy????
Holnap próbálok jönni, ha tudok, de most megint léptem. Pussz!!!
Nem főzök :D Maradt még a hétvégéről sült husi :D
Lusta disznó vagyok. Maximum salátát vagyok hajlandó csinálni.
Sziasztok!
KIcsit helyreráztak a privik!Mindenkinek köszönöm!:))
Én ma elég sokáig fetrengtem,mert nagyon megvan és fáj a hasam!Igy nemrég reggeliztem csak!PÖriböl hust 3 abonettel!És kávé!
Meglett a betonozás eredménye is!1-1 cm minusz a derekambol és a csipömböl!Csak kilókba is legyen minusz!:)
OLyan nehezen viselem ezt az összevisszaságot az ipitkezés miatt!Szerintem soha nem leszünk kész!
MIt föztök ma?És ti mit esztek?
Ancsika! hol csavarogtál kedvesem? Hiányoltalak már! :-)))
Fitness terem 80 kg felettieknek? Ez marha jó!! Csak legyen is belőle valami, kívánom, hogy összejöjjön, én tutira ott leszek! Csak igyekezz mert nagyon melózok, hogy 80 alá kerüljek! :-)))
Jó reggelt!
Pimpi privi ment :D Zabpelyhet reggelitem és most úgy érzem magam, mint egy versenyló a futam előtt.
Ti mit reggeliztetek? Mindenhol rossz idő van, vag csak nekem kell megfagyni?
KÖszi!El is küldeném neked de életembe nem láttam még önéletrajzot igy fogalmam sincsen hogy kezdjek hozzá!:((Kb 1 órája böngészem a netet de még nem találtam olyat amin konkrétan ellehetne olvasni eggyet!:(Volt olyan oldal amit az én sza* gépem meg se nyit!
Már tiszta ideg vagyok!Ráadásul belekellett gondolnom abba is hogy soha nem volt bejelentett melóm!Hiába csináltam már sokféle dolgot!És 7 éve ithon dekkolok!DE utálom ezt az egészet!
Egy rohadt csödtömeg vagyok!:(((
Amugy ma alig ettem!Valahogy nem megy a kaja!Jó lenne ha mindig igy maradna!:))
Ha elmulik a mensim jó lenne ha legalább 2 kiló minuszt mutatna a mérleg!Mostanába elég síralmasan megy lefelé!
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!