Aki most tanul vezetni ide!!! :-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is toyota corollán tanulok:)
Sziasztok! Kicsit eltűntem, remélem nem állt le a fórum teljesen! :)
Egyébként Toyota Corollán tanulok. Ti?
Sziasztok!
Nekem 20-án lesz a Kresz vizsgám...
sziasztok lanyok!
lenne egy nem teljesen idevago kerdesem de talan tudjatok
szoval en kulfoldon elek es szeretnem lerakni a vizsgat de az a baj hogy 8 millio nyelven vanak orak kiveve magyarul :/
szoval nem tudjatok veletlenul hogy nem lehet-e a neten lerakni minimum a kreszt +eu a tobbit meg itt megcsinalnam?
Múlt szerdán volt a forgalmi vizsgám, még elég friss vagyok. Soha nem tudtam mellette gyakorolni, úgyhogy csak az oktatóra és magamra voltam utalva. A rutinon kiakadtam a parkolóhelyre történő beállásoktól, az volt a rémálmom, persze, hogy azt húztam, de addig gyakoroltam, ameddig nem ment, így már nem féltem tőle. Ott 6 pótóra kellett.
A forgalomban meg frászt kaptam, hogy hogyan figyeljek én a tükrökre, meg holt térre, ja és még táblák is vannak, meg mások? A sebváltó is mindig máshol volt - legalábbis néha rendesen kotorásztam, hogy merre van. És jó néhányszor éreztem azt, hogy nem megy, nem fogok tudni vezetni, béna vagyok stb. Végül a kötelező húsz után még volt 10 pótórám, és elsőre sikerült a vizsga.
Szerencsére olyan oktatóm volt, akivel hamar egymásra hangolódtunk, és az volt a fontos, hogy jól menjen a vezetés, nem az, hogy minél előbb vizsgázzak.
-Ne csüggedj, majd belejössz. Én tavaly vizsgáztam le, egy éve van jogsim. Aki 17 évesen kezdi lehet, hogy lazább. Én is elég parás voltam, jártam is jó sokáig mire elmentem vizsgázni(párszor:).
Most viszont már élvezem a vezetést, bár óvatos vagyok, de nem tutyimutyi.
Sziasztok!
Én most kezdtem a rutint (már 2x voltam). Nagyon bénának érzem magam, mert nem tudom összehangolni a kuplung -gáz -kormányzás manővert. Na majd hátha később jobb lesz! :)
További ajánlott fórumok:
- Mikor (autót) vezetni tanultál, te is sokat hibáztál?
- 15 éve nem ettem húst, most szeretném visszavezetni az étkezésembe, hogyan fogjak hozzá?
- Hathónapos kisfiam mostanig szopizott, mostmár szeretném bevezetni a szilárd kaját, mivel kezdjem és folytassam,?
- Vezetni tanulok
- Forgalomban tanulok vezetni 12.órája, lehet-e vinni egy 3.embert "nézőnek", vki tapasztalat?
- Békéscsabán jár most valaki a Pozsárhoz vezetni?