Aki jól néz ki az beképzelt is? (beszélgetés)
Ne forgasd ki a mondandómat. Értsd úgy, ahogy kell... bár lehet sokat kérek.
Prostikhoz járni? Ez adná a boldogságot? Hát... fene a gusztusod...
Amíg a fejedben nem kerülnek helyre a dolgok és nem szabadulsz meg a testképzavarodtól és a berögzült negativizmusodtól, önsajnálatodtól (amit gyönyörűen áthárítasz mindig másra) addig boldogtalan és magányos maradsz.
Szajkózod a hülyeségedet.
Te nem vagy sekélyes? Csak a külsőt hajszolnád, a lényeg, hogy megfeleljen a konvencióknak és hajlandó legyen veled lefeküdni. Te írtad, csak szexet akarsz, a legjobb nővel, adni viszont semmit nem szeretnél. Kicsit el vagy tévedve. Tényleg, mintha egy 14 éves kamasz álmodozását olvasnánk, olyan az írásod.
Azt hiszem nincs értelme már ide írogatnom!
Röviden tömören bigazolodott, amire gondoltam: aki jól néz ki az esetek többségében beképzelt, és sekélyes (tök mindegy, hogy k.rvás plázacica, vagy természetesen csinos-esetleg festi a haját, smikeli magát egy kicsit, és kifinomultan vonzón öltözködik), emellett semmi keresmivalóm nincsen a közelükben.
Jól hát, akkor ezzel lezárhatjuk a vitánkat, meg maradok annál, hogy csak megcsodalom őket, de nem fogok odamenni hozzájuk. Ismerem az adottságaimat, és tudom, hogy csak kudarcokat élnék meg.
De igazatok van, magamnak köszönhetem ezt, én vagyok a hülye, amiért a saját kategrióámnál jobbat akarok. Tiszta hülyeség.
Minden jót kívánok nektek!
Sziasztok!
muszáj!
mindjárt kétezernél tartunk, ne kerteljünk!
Egyébként most jut eszembe.
Ha azt állítod, hogy ezek látszanak valakin: "a belső gyötrődés, vívódás, negativizmus kifelé is látszik... Olyannak látnak, amilyennek mutatod magad"
Akkor nekem is igazam lehet, amit a múltkor írtam, és kirobbantott egy vitát.
Hogy mikor Bp-n bent voltam, és láttam, hogy a jobb nők olyanok, mint amilyennek leírtam.
Ezek után ez is igaz, lehet.
Ha lesz munkám, és elrejtek havi 15-20 ezer Forintot, akkor járhatok majd prostituáltakhoz, és lesz nekem is végre nemi életem.
Elvégre jogom van nekem is hozzá!!!!