Aki elvégezte a villámolvasás tanfolyamot, ahhoz lenne pár kérdés! (beszélgetés)
Igen. A lényeg az, h ne fókuszálj semmire. Próbálj a könyv mögő vagy elé nézni, mint amikor csak belebambulsz a nagyvilágba. :)
De ha felé nézel, és úgy is működik a villámolvasás és emlékszel a dolgokra stb, akkor nem hiszem, h baj lenne. :)
Az én kérdésem viszont az, hogy ki mennyire emlékszik ezekre a dolgokra hosszútávon? Tehát mondjuk hónapokkal a könyv elolvasása után?
Én a radaroldalt most is látom, pedig évek óta nem használtam ezt a technikát. Falra kiszemelt pont most nem jut eszembe, egyszerűen nem fókuszálok semmire sem.
Annó irodalomból olvastam így el a könyveket másnapra: érettségi tételt is tanultam így és készítettem elme térképét (a tanárnő csak nézett nagyot, de nem tudott megfogni... :) ) meg szórakozásból is olvastam így (pl Joseph Heller: Valami történt, mindezt legalább 10 éve, de a sztorira nem emlékszem már, csak arra, hogy nagyon lelkesen meséltem róla másnap 2 felsőévesnek, és ezt meg is jegyezték), szóval mindenféle anyagnál bevetettem, de ez jó régen volt... :) Még idegen nyelven is próbálkoztam és működött! :)
A kémiát annyira utáltam, h eszembe sem jutott azt is így tanulni. :)))
Sziasztok!
Nemrég végeztem el a házi villámolvasás tanfolyamot, és ezzel kapcsolatban akartam kérdezni olyanoktól, akik már elvégezték, és sikeresen használják is.
További ajánlott fórumok:
- Számítógépes szoft. üzemeltető+alapfokú 2 nyelvű C tipusú nyelvizsga tanfolyamra milyen felvételi kérdések lehetnek?
- Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte?
- Valaki elvégezte már az ELO-nál a természetgyógyász tanfolyamot?
- Munkaügyi tanfolyam felvételi tesztjén milyen kérdések lesznek?
- Nemrég lettem kéz lábápoló műkörömépítő, és nem sokára megyek díszítő tanfolyamra.Addig viszont szeretnék gyakorolni, de lenne egy kérdésem!
- Valaki elvégezte már az ELO pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamát?