Valaki elvégezte már az ELO-nál a természetgyógyász tanfolyamot? (tudásbázis)
6. Asinel 75 (válaszként erre: 5. - Kinni)
2013. febr. 24. 16:18
Köszönöm a segítséget!
5. kinni
2013. febr. 24. 13:58
Ha komolyan szeretnél foglalkozni természetgyógyászattal akkor kérdezd meg az ETI-t(Egészségügyi Továbbképző Intézet), hogy amit kinéztél tanfolyamot elfogadják-e, ugyanis MO-on hivatalosan csak ETI vizsgával lehet valaki természetgyógyász.
Kell egy egészségügyi alapismeretek tanfolyam ebből írásbeli vizsga van, természetgyógyász alaptanfolyam ebből is írásbeli és utána lehet szakot választani amihez általában kell egy szaktanfolyamot elvégezni + gyakorlati időt is tölteni természetgyógyásznál majd utána lehet jelentkezni szakvizsgára.
Sajnos sok olyan tanfolyam is megy amit nem fogad el az ETI, érdemes náluk érdeklődni és ők is indítanak.
Nekem már van egy szakvizsgám, most készülök a másodikra és kezdem el tanulni a harmadik szakom.
4. megi04
2013. febr. 24. 11:43
Igen,én most "végzem"..:) A kezdetén vagyok:)
3. Asinel 75 (válaszként erre: 2. - 36a26f5226)
2013. febr. 23. 21:03
Köszönöm! Keresek valami megfizethető, levelező természetgyógyász, vagy életmódtanácsadói tanfolyamot.
2. 36a26f5226
2013. febr. 23. 20:56
Én csak tudok valakiről, aki most végzi, írtam neki, mert most pont nincs "itt"...
1. Asinel 75
2013. febr. 23. 20:54
Valaki elvégezte már az Elo-nál a természetgyógyász tanfolyamot?
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki, aki az ELO-nál végzett OKJ-s tanfolyamot?
- Aki elvégezte a villámolvasás tanfolyamot, ahhoz lenne pár kérdés!
- Milyen jó túravezetői, természetjárás, erdő terápia vagy ezzel kapcsolatos tanfolyamok, jó könyvek, egyéb tanulási lehetőségek vannak?
- Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte?
- Valaki elvégezte már az ELO pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamát?
- Van tapasztalatotok a Természetes Nyelvtanulás tanfolyamról?