Aki diétázik, mit és mennyit fogyaszt, ill. mit von meg magától ez idő alatt? (tudásbázis)
Aki otthon van gyesen a gyerekével, főz, mos, takarít az milyen kategóriába sorolható ülő életmód vagy átlagos aktivitású munka végző....
Ettől nagyobbak a könnyű fizikai munka és a nehéz fizikai munkát végző.
Szóval az a kettő biztosan nem.
Azért kérdezem mert új célt szeretnék beállítani eddig átlagos aktivitásúra voltam állítva de szinte nem fogytam semmit 1600 kalóriákat ehettem, nem voltam éhes tartható volt de látvány alig.
Átállítottam tegnap ülő életmódra de az meg borzasztó kevés mennyiséget adott ki nekem és nem is tudtam tartani sem.
1200 kalóriát.
Akkor mi lenne neked ideális?
Minek számítok?
Vagy jó volt az első mód csak türelmetlen vagyok?
160 cm és 60 kiló vagyok.
Nincs csipegető ember, aki 100 kiló és a víztől is hízik. HA igen,akkor hormonbeteg. HA nem hormonbeteg, akkor viszont korántsem csipeget.
A kövér emberek csak azt hiszik, hogy nem esznek sokat. De sokat esznek, emiatt kövérek.
A házi tej zsíros, a 2 kanál cukor fogyókúrába nem illesztető be.
Ettől több, mint 45 dkg élelmiszert reggelire és ittál 2 dl tejeskávét is. Ez hatalmas mennyiségű étel!
Valószínűleg már attól is fogynál, ha a megszokott adagjaidat a kétharmadára csökkentenéd, mert ebből egyértelműen látszik, hogy nagy mennyiségeket eszel.
Csajok!
Eddig elég kevés húst és zöldséget, fehérjét fogyasztottam annál több lisztes cukros szénhidrátos cuccokat.
Ha ugyanannyi adagot eszem de nem szénhidráttal pakolom tele a tányérom hanem zöldséggel és hússal az már sokkal egészségesebb ugye?
Szerintetek ha az ember nem éhes akkor nem nyúl nasihoz?
Mi a véleményetek a mai reggelimről?
116 g főtt tojás
200 gramm ecetes paradicsom
150 g ecetes savanyú uborka
Csak hajnalban már elrontottam mert ittam cukros tejes kévét 2 dl tej ,2 kis kanál cukorral.
Sajnalom a noveredet, viszotn az jo, ha el tudta magat fogadni. Biztos meg lenne egyebkent ennek is a megoldasa, csak rengeteg ido meg penz lenne ennek az allapotnak az orvoslasa.
Bizom egyebkent abban, hogy ez a retteges a terhesseg alatti elhizastol, meg annak felismerese, hogy nem kell ketto helyett zabalni, hiszen egy magzat nem eszik meg plusz 2tpltott kaposztat ergo nekem nem kell megennem 1-2helyett 3-4et es azta lekiserni 1tabla csokival mert a gyerek ehes :)))).. Szoval ez a tudat remelem visszatart az elhizastol:) de nyilvan akkor nem ez lesz a fo szempont, hanem igyekszem majd minel egeszsegesebben etkezni, aztan a kilokon raerek aggodni utana.
Nem vagyok kövér,és szerencsésnek mondhatom magam,mert már elnézést,zabálhatok annyit amennyi jól esik és mindegy hogy mikor és hogy mit nem hízok,sőt minél többet eszek annál jobban fogyok,de ez mellékes.Sok túlsúlyos nem azért kövér,mert nem válogatja meg hogy mit eszik,iszik.Találkoztam már csipegetővel is aki 100 kg fölött volt mégis ha csak ivott egy kis vizet máris hízott 2 kilót.
Nem tudok tanácsot adni,hogy lehet fogyni,de ne mondd,hogy hozzáállás kérdése az egész,mert akkor engem már daruval kellene kiemelni a házból!
:)))))))))))))))))))))
és látod, tényleg akadtak, akik komolyan vettek :)
Mi vaaan??
Olvasd már el,miből,mennyi van benne:)
A coca cola is ennyire veszélyes?
Pedig csak folyadék.
Én is a kalóriabázist ajánlanám. Sokan meglepődnének ha csak 1 hétig írnák, hogy mit esznek. Persze ha a tányéron lévő adagot csak tippelik... Alig van risz a tányéromon és máris 10 dkg. Mások tripláját eszik. Kenyérből 1-2 szelet kis toast kenyeret fogyasztok naponta. Cukros üdítőt nem fogyasztok. Így is megvan a napi 2000 kcal. Fogyáshoz elég a mennyiség csökkentése, talán könnyebb tartani, mint bizonyos ételek mellőzését. Persze el lehet hagyni ezt-azt és továbbra is sokat enni, de egy idő után hiányozni fog és visszatérnek a rossz kaják vele együtt a kilók is.
Szóval bármit csak kevesebbet vagy kalóriszegény ételek és mehet a szokásos mennyiség:)
Választás joga pedig a tiéd:)
Nagyon ajánlom a kalóriabázist- ha írod egy pár napig, hogy miket ettél, akkor máris okosabb vagy.
Számolja a bevitt kalóriát, a mozgással, sportolással elégetettet, írhatod a kilóidat, centijeidet, tűzhetsz ki célt és mutatja a napi fehérje/szénhidrát/zsír bevitelt is, folyadékot is rögzíthetsz stb.
lehet, hogy számodra hasznos lenne egy hét csak így írni, hogy mit eszel és akkor látnád, hogy mit kell változtatni az arányokon, mennyiségeken.
És ezen lehet változtatni?
Én nagyon szeretnék vékonyabb lenni de sajnos szeretek enni is.
2 hétig nem vacsoráztam de az nem jött be.
Nekem az adagokkal van problémám.
További ajánlott fórumok:
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- Terhesség alatt szabad édesítőszert fogyasztani?
- Miért nem lehet fogyasztani burgonyát Candida-diéta alatt?
- Alkohol fogyasztható a 90 napos diéta alatt?
- Ha valaki kövéren lesz terhes, az a veszélyesebb, ha diétázik terhesség alatt, vagy az ha nem?
- Szoptatás alatt mik azok a dolgok, amiket nme ajánlanak fogyasztani, mert a baba hasa fájni fog?