Ajánlanátok veszprémi nőgyógyászt, aki támogatja a szoptatás melletti új terhességet? (tudásbázis kérdés)
3. vbt26 (válaszként erre: 2. - Ágio8405)
2014. okt. 8. 12:39
Köszönöm. Mégis inkább szeretnék olyan nőgyógyászt, akinek a beszólásaitól nem érzem rosszul magam.
2. Ágio8405
2014. okt. 7. 16:20
szerintem ez a te döntésed nem a nögyógyászé, ö elmondhatja a véleményét ha nem gondolja jónak de te ettől még nem vagy köteles leválasztani rögtön. Egyik ismerösöm is végig szoptatott a terhesség alatt sőt a kicsi születése után is szoptatta a nagyot is amikor a kicsi már jól lakott. Csak rá és a férjére tartozik, egyébként Édesanyja gyerekorvos és nem ellenezte ö sem.
1. vbt26
2014. okt. 7. 16:09
Sziasztok!
Olyan nőgyógyászt keresek Veszprémben, akinek nem az az első reakciója, hogy új terhesség mellett hagyjam abba a nagyobb tesó szoptatását. Nem célom a kettőt egyszerre szoptatni, de bízom benne, hogy a terhesség alatt a nagyobb leszokik szép lassan. Kérlek segítsetek! Magánrendelések érdekelnek. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Nyíregyházán van olyan nőgyógyász, aki az Rh-összeférhetetlenség miatti problémás terhességet nagyon jól tudja kezelni?
- Ectopia mit jelent? A nőgyógyászom terhességet állapított emg, 4-5 hetesnek megfelelő szabályos petezsák.Kolp:ectopia. Mit jelent?
- A terhesség hányadik hetében érdemes elmenni nőgyógyászhoz, miután a teszt pozitív lett?
- Ha a terhességem előtt szedett tablettát akarom szedni, felírja nekem a háziorvos, vagy nőgyógyászhoz kell mennem?
- A nőgyógyászom ajánlottam a Magne B6 hogy terhesség alatt szedjem, de mire is jó az a terhesség alatt?