Ajándékozott már valaki gravírozott evőeszköz készletet gyereknek? Hol lehet kapni erre alkalmas evőeszközöket? (tudásbázis)
Szia!
A miénk ilyen:
Ez egy tramontina készlet, a végén állatok vannak, szuperül gravírozható, és a kisfiam 6 éves de még tudja használni! A kanál kicsit lapos, levest nem eszik már vele mert estig nem fejezné be. Mi nagyon szeretjük, babakorában is ezzel evett, és mivel a kés ártalmatlan, ezzel tanult meg később késsel-villával enni.
Csak ajánlani tudom!:) Háztartási boltban is kapható.
Hááát, ha az a cél, hogy valami maradandó emléket kapjon a bébi, akkor szerintem jó az ezüst is, feltéve, hogy szánsz rá annyit. Ha azt szeretnéd, hogy használja is, akkor szerintem jobb egy sima rozsdamentes készlet, legalábbis az biztos, hogy én nem adnám a kezébe, nem dobnám a többi közé, azaz nálunk valahol porosodna a lakásban és a bébi használná a többi evőeszköze valamelyikét.
Az én lányomnak egyébként ilyen van (és nagyon szereti):
Ez a Fiskars készlet nagyon szép! Ezüst kanálkát én is láttam, de tízezer felett van az az egy árva kanálka...nem tudom, ér-e annyit.
Valami személyes és értékálló dolgot szeretnék, azért gondoltam gravíroztatni.
Vannak nagyon jópofa készletek különböző mintákkal. Megmondom őszintén, én inkább ilyet választottam eddig mindig ajándékba, mert néhányszor már gravíroztattam különböző tárgyakat és szinte mindegyiket megnyomták gravírozás közben, amikor befogatták. :S Ahhoz meg egy kicsit drágának találom a gravírt, hogy még ráadásul garanciát se vállaljanak arra, ha munka közben sérül a termék.
A fiskarsnak egyébként van sima készlete, a neten lehet is rendelni belőle, egyébként fogalmam sincs, hol árulhatják, mert én üzletben még csak késeket és ollókat láttam tőlük.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólsz, ha a testvéred a saját evőeszközével a gyereked tányérjába nyúlkál?
- Nem használ evőeszközt
- Van olyan bolt Budapesten, ahol balkezeseknek való evőeszközt árulnak?
- Van valakinek SOLINGEN evőeszköz készlete? Tapasztalatok? Vegyek?
- Penész a konyhában, bőrbútoron, konyhaszekrényben, fa evőeszközön, falon. Mit lehet tenni?
- Réginek látszó (megszürkült) evőeszközöket mivel lehetne újra széppé varázsolni?