Van valakinek SOLINGEN evőeszköz készlete? Tapasztalatok? Vegyek? (tudásbázis)
Nekem teljes szakácskéskészletem van, verhetetlen szerintem. Persze nem olcsó, de unokám is használni fogja bőven.
Gagyiba tényleg bele lehet futni, inkább nem rendelnék vakon ilyet, meg amúgy is van több irányzata is, bár evőeszközként nem ismerem. Jobb megfogni és érezni, hogy melyik az igazi.
Ha szoktál vásárolni az Interspar üzletekben, még február közepéig lehet a pontokat gyűjteni a Zwillinger késkészletekre, acél fenőkőre, gyermek evőeszközkészletre stb....Ezek nem más kések, mint a régi híres Solingen kések...meglehetősen drága, még pontgyűjtéssel együtt is (amikor ugye minden 1000 forint vásárlás után egy pontot adnak..).
Én már vettem szakácskést (80 pont+4000 eFt), olyan, mint a vaj, úgy vágja a húst...fenőkövet is vettem, e kettő egymáshoz való...a fiamnak is szándékozom egy szakácskést venni.
Nekünk ilyen késeink vannak, olyan kicsi, fekete műanyag nyelűek és nagyon jók.
Van továbbá egy nagy, 6 darabos fanyelű késkészletünk is, amit nem használunk naponta, mint a kis feketéket, de nem rozsdásodnak és nagyon jól visznek minden vágnivalót.
Nekem nincs velük rossz tapasztalatom, csak pozitív.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólsz, ha a testvéred a saját evőeszközével a gyereked tányérjába nyúlkál?
- Nem használ evőeszközt
- Van olyan bolt Budapesten, ahol balkezeseknek való evőeszközt árulnak?
- A dédi evőeszköz készlete elszíneződött, miért és hogy lehet rendbe tenni?
- Ajándékozott már valaki gravírozott evőeszköz készletet gyereknek? Hol lehet kapni erre alkalmas evőeszközöket?
- Auchanban, Tescoban stb., valaki látott, vett mostanában Fiskars evőeszköz készletet?