Ágyi poloska a házban 2. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ágyi poloska a házban 2.
A topik indítója azt írta, hogy: "Soha többé nem veszek fából készült ágyat." (Sajnos tőle már nem tudom megkérdezni, mert nem tagja a hoxának.)
De akkor milyet érdemes venni? Mert szerintem a kárpitozott sem jó, hisz oda még jobban be tudja venni magát, nem?
Piszok egy istenteremtménye az ágyipoloska.
Imátkozzatok,hogy el ne szaporodjon.Ha megfogtok néhányt vigyétek el a templomba az istenházába és eresszétek szabadon ottan.Ha az Isten megteremtette
legyen ott és szaporodjon az Ő házában.
és ha tudnád, hogy az is újra terjed:((((
vissza a középkorba...már csak a pestis hiányzik:((
poloska, rüh jelen.
Hm. A cikkeket olvasva egy szót sem szólok. Én "csak" rühös lettem. Szociális otthonban élő anyukámtól sikerült beszerezni. Az sem volt piskóta!
[link] 270. bejegyzés.
[link] 291. bejegyzés.
A mai napig kiráz a hideg, ha visszagondolok rá.
A történetemben az a legszomorúbb, hogy milyen sok idő telt el a pontos diagnózisig, majd a megoldásig. Mintha nem is a XXI. században történt volna.
ehhez nekem is kb fél év kellett, akkor írtam meg a második cikket
kommandós állás:DDD nagyon jó, tényleg az volt!!
Szia "Sorstárs"
Nálunk is megjelent kb. 10 éve a parazita, lányom egyik barátja hozta be hozzánk. A szülei még csak nem is sejtették, hogy milyen iszonyú terhet vettek a nyakukba, amikor nem jelentették az önkormányzatnál, hogy a szomszédtól mi is szivárog át a lakásukba minden résen keresztül (vízcső, elektromos vezeték, és minden más papírlap vékonyságú résen keresztül. Meg kell érteni, hogy ezek a dögök olyannyira vékonyak tudnak lenni, hogy pl. a lepedő hajtásában is elbújnak. A Bábolna Bio cégtől szereztük be azokat az írtószereket, amelyek csak a poloskákra voltak veszélyesek, emberre nem. Természetesen a fiút eltanácsoltam, miután megbeszéltem a lányommal, hogy nem a fiú ellen van kifogásom, csak az általa - tudtán kívül - hozzánk hurcolt élőskodők ellen tiltakozom.
Megértette, így fél évi idegfrász után sikerült kiírtani.
Tanulság:
Mielőtt beengedsz valakit a lakásodba, nézd meg, vannak-e rajta megmagyarázatlan csípésnyomok.
Amennyiben használt bútort vagy kénytelen vásárolni - ma ez már természetes - házhozszállítás után NE VIDD BE A LAKÁSODBA - göngyöld be vastag nylonba és kérj tanácsot a Bábolna Bio cégtől és aszerint járj el!
Üdv. és bocs a bő lére eresztett dumáért
Nem szeretném, hogy a téma állandóan jelen legyen az életemben, ezért nem is fórumozok már, de ki kell írnom, ami még bennem van.
Ugrás a teljes írásra: Ágyi poloska a házban 2.