Afrikai fekete szappant használ valaki? (beszélgetés)
ujra itt... hasznalom kb masfel honapja a szappant viszont a pottyeim nem akarnak mulni :\
nagyon kiszaritja a borom vettem is egy garnier hidratalot.Fogalmam nincs mitevo legyek :(
soha nem volt ilyen az arcom :(
Miért számít a szín?
Olyanra színezik amilyenre akarják.
Nyilván a fekete az kuriózumnak számít egy kozmetikum esetében.
Akkor ne használd!Ilyen egyszerű.Nem mindenkinek reagál egyformán a bőre, az ami neked beválik, lehet, hogy másnál egyáltalán nem használ és fordítva...
Ha az Ilcsi féle bevált, akkor miért váltottál?A házi készítésű, teljesen természetes agyagos szappanokat próbáltad már esetleg? Nagyon gyengéden, mégis hatékonyan tisztítják a bőrt.
Sziasztok!
fekete szappannal mosom az arcom reggel es este de olyan szinten kiszaritja a borom hogy jaj :\ regebben ilcsi fekete szappant hasznaltam az folyekony volt es nem szaritotta ennyire a borom.Viszont ez amit most hasznalok a pattanasokat sem nagyon akarja eltuntetni :\
varom tapasztalataitokat :)
További ajánlott fórumok:
- Te ismered a szappant, használod, milyet, vagy mással mosakodsz?
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?
- Manna szappant vagy shea vajat használt már valaki ekcémára?
- Zsíros pattanásos bőrre milyen tusfürdőt vagy szappant használjak?
- Tudna valaki segiteni? Nadin kén szappant lehet-e használni Apotheker zsálya géllel?
- Reszelt babaszappant használt valaki mosógépbe? Ha igen, kell valamit hozzátenni? Rengeteg van, gondoltam elhasználom