Tudna valaki segiteni? Nadin kén szappant lehet-e használni Apotheker zsálya géllel? (tudásbázis kérdés)
Nadin Kén szappan
A Nadin kén szappan serdülőkorúak arctisztítására, zsíros, mitteszeres, pattanásos, gyulladásos bőr ápolására, kezelésére ajánlott.
A Nadin kén szappan serdülőkorúak arctisztítására, zsíros, mitteszeres, pattanásos, gyulladásos bőr ápolására, kezelésére ajánlott.
Szükség esetén a bőr visszazsírosodását zsíros bőrre való krémekkel biztosítani szükséges.
Zsályagél
A drog magas illóolaj és cserzőanyag tartalma miatt gombaölő Jelentős (fungicid) és fertőtlenítő (baktericid) hatással rendelkezik.
A kozmetikai szépségápolásban összehúzó és fertőtlenítő hatása miatt alkalmazzuk. A gyógynövény nikotinsav és annak származékainak köszönhetően Javítja a bőr vérkeringését. Használatával bársonyos, Üde lesz bőre tapintása. Késpenge vékonyan kenje be az arcbőrt és lágyan masszírozza be. Napi két-három alkalommal használható. Gyulladt, Pattanásos bőrre javasoljuk.
További ajánlott fórumok:
- Valaki tudna segíteni, hogyan tudom használni a pendrive-ot a telefonnal?
- SOS! Ki tudna segíteni abban, hogy miért nem tudom a pic-upload.de fájl alkalmazást használni egy jó ideje?
- A lányom kapott egy BlackBerry 8520 készüléket, de nem tudja használni a bluetooth-ot rajta, tud valaki segíteni?
- Keresek olyan laptop tartót, amit ülve, illetve fekve lehet használni! Tud valaki segíteni?
- Tudna segiteni valaki abban, hogy a biztonsagi autos ulesnel, csak magasitot mikortol lehet hasznalni?Koszi
- Tudna valaki segíteni nekem, hogy az adatlapomra feltett súlygrafikont hogy kell használni? Előre is köszi.