Valaki tudna segíteni, hogyan tudom használni a pendrive-ot a telefonnal? (tudásbázis kérdés)
LG PC suite és kábellel nyilván átteheted a dolgokat laptop vagy PC-re
Köszönöm a segítséget.
Nem támogatja.
Szia.
Bocsi,hngy most írok.A telefon tipusa Lg leon 4G az adroidja 6.0.0-ás.Vettem OTG(boltban slimnek mondták)ami összekapcsolja az USB (hamár amúgy nem veszi észre)Használati utasítás csak 1 lapból állt amin csak a legelső bekapcsolás üzembe helyezés állt.
Felejtsd el a rootolást, nagy szakértelem kell hozzá
"Vettem még hozzá slimetet"
Mi az a slimet amit vettél hozzá?
Nem értek a telefonokhoz, de a neten nem találtam LG 6.0.0. tipusú telefont
Nincs ennek valami kieglészitő tipuszáma G2-G6 vagy hasonló?
Pendrive micro USB-s vagy OTG kábellel csatlakozik
OTG képes a telefonod?
Használati utasitás mit ír róla?
Lg 6.0.0. telefonomat szeretném rácsatlakoztatni.A menüben a tárhelyben van írva,hogy sd,belsőtárhely és usb.Benyomom és nem olvassa be a pedrájvot.Vettem még hozzá slimetet,de avval sem jó.Üzletben azt mondták hogy a Rootot kell végezni rajta.Csak vigyázak vele mert igen kárt tesz a telefonba.A párom telefonja 4.2.0. és semmi gond vele.
Nem tudom hogyan állítsam be a rootot?
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki segiteni? Nadin kén szappant lehet-e használni Apotheker zsálya géllel?
- Leírná valaki röviden, hogy tudom ingyen használni a facebookot T-mobilos telefonnal?
- SOS! Ki tudna segíteni abban, hogy miért nem tudom a pic-upload.de fájl alkalmazást használni egy jó ideje?
- A lányom kapott egy BlackBerry 8520 készüléket, de nem tudja használni a bluetooth-ot rajta, tud valaki segíteni?
- Keresek olyan laptop tartót, amit ülve, illetve fekve lehet használni! Tud valaki segíteni?
- Tudna segiteni valaki abban, hogy a biztonsagi autos ulesnel, csak magasitot mikortol lehet hasznalni?Koszi