Adóvisszatérítés mikorra várható? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok! Május 15 én adtam be személyesen az adómat mikorra várható ha 15 hétvégére esik illetve.postan kértem köszönöm előre is ha válaszolsz
Ma reggel megkaptuk,köszönöm!🙂
Ebev-en le kell kérni az adoszamlat, pdfben le tölteni és ott írja.
Tegnap utaltak ki akkor lett 0 az egyenleg és 2es kód
Én nem kaptam még meg mert postára kértem, így majd csütörtök.
A nullázódást hol látod,ebeven? Illetve akkor meg is kaptad tegnap vagy még nem ha utalással kérted? Köszi
Általában a harmincadik napon utalnak csak, ha posta akkor plusz 4 nap. Én pl április 23.án adtam fel az adóbevallást, 25.én könyvelték el és most tegnap 27.én nullázódott le az adószámlám.
Köszi...legkorábban? Amúgy a beérkezéstől 30nap a kifizetés időpontja/határidő vagyis addig kellene nekik nem?
Szia, ha azt írja 30.án érkezett be akkor legkorábban csütörtökön várd az utalást.
Sziasztok!
Ápr.26án adtam fel a bevallást postai úton,bankszámlára kértem...
Ebeven azt látom,hogy ápr.30án érkezett be illetve a bevallás állapotára azt,hogy elintézett...így szerintetek mire várható?ebben valahol adnak infót?
Köszönöm!
Sziasztok.Ha már zöldben van az összeg az adószámlán akkor utána mikor utalják?Esetleg tudja valaki?
Sziasztok.én marcius 25 en csinaltattam az adomat szemelyesen.szamlara kertem ,mikorra varhato az összeg?az Ebeven az összeg van ,es hogy feldolgozva .
Sziasztok. Hogyan tudom.megnézni a NAV appban hogy kiutalták e már a pénzt?
Azt szeretném kérdezni, hogy nekünk a könyvelő személyesen adta be a NAV hoz március 12 én mikor várható? Bankszámlára kértük
Sziasztok!
Február 26.án érkezették, márc 27.én járt le a 30 nap.
Az adószámla lenullázva.
Nav annyit mondott hogy március 27 én elutalta a postának.
Ma a posta még semmit nem lát a mi nevünkre :(
Szerintetek mikorra várható postai úton?
Esetleg ha valaki segítene abba hol tudom ezeket megnéznie vagy nyomon követni az ügyfélkapun?
Sziasztok. Lehet buta kérdés vagy mi vagyunk buták a férjemmel de nem találjuk hogy hol lehet megnézni mikor érkezették a levelet. Február 21 én küldtem postán,sajnos nem elsőbbségivel. Így számíthatok holnapi utalasra?
Sziasztok én február 20 án adtam fel és még mindig nem kaptam meg.Esetleg a héten várható hogy kiutalják?
Sziasztok én február 16.án személyesen attam le a családi adó kedvezmény papiromat postán kértem kb mikorra várható az összeg köszönöm
2024.01.30.an adtam ostara ajánlottan. Holnap várhatom az utalást?
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni. :)
2023 as adóbevalláskor hátralékot állapítottak meg amit részletbe lehetett rendezni.Múlt héten sikerült maradéktalanul kifizetni.Az ügyintéző hölgy azt mondta amit visszafogtak az adótartozás miatt (eü-nyugdíj adóvisszatérítést)azt utalni fogják amint le lesz könyvelve a befizetés.Ez kb mennyi időt vehet igénybe?
Mi a feleségemmel február 2 án adtuk elsőbbségi levélként fel az adó bevallást amit a könyvelő készített postán kèrtük a vissza tèritèst de mèg a mai napig sem kaptunk semmit szerintetek mikor várható köszönöm szépen
Szia te megkaptad az utalást mert enis 20dikan adtam fel enis azért kérdezem?
Sziasztok🙂 Érdeklödni szeretnék Február 20 án adtam fel postán az adós papírt mikorra várható számlára köszönöm 🙂
Március 1-én adtam be online, de a visszajáró összeg még az adószámlámon sem szerepel. :-(
Sziasztok! Június -vel telt le az újabb 30 nap várakozási idő . Az adó számlán már elsején megjelent hogy kiutalva, de még semmi nem érkezett . Posta által kértem a kifizetést. Mikorra várható ??? Köszönöm a válaszokat
Sziasztok!Beléptem az ebev portàlra ott azt irja,hogy elintézte màjus 18.Akkor jövöhét szerdán vagy csütörtökön vàrhatom számlàra?
Köszönöm,de nem láttom ott se . Csak azt szeretném tudni igazán hogy mikor dolgozták fel,hogy nagyából hogy számoljak. Be léptem oda de semmi, kiválasztottam az adószámlát de nem mutatt semmit.
A benyújtástól számitott 30 napon belül.Illetve az Ebev portálon ha belépsz ott az adószámla menüpontban.
Sziasztok! Elmagyarázná valaki hogy ügyfélkapun hol tudom megnézzni mikor kapom vissza az adót? Köszönöm
Sziasztok! Jártatok már úgy,hogy a könyvelőtök a bank nevében elirt egy betűt de a számlaszám jól lett megadva? Előző bevallásnál megnézik a bank nevet,hova utaltak vagy megy ahova kell a bank névtől független?
További ajánlott fórumok: