1O kg fölösleggel és heti 3 edzéssel kb. mikorra várható (és milyen) eredmény? (tudásbázis kérdés)
nagyon jól hangzik, gratulálok!
...azért, mert ez tényleg tartós marad!
Nekem másfél év alatt sikerült leadnom 13 kilót.Egy évig csak tornával 8-at, az heti 3-4 edzést jelentett és mellette mindent ettem,az utolsó 5 kilót meg fél év alatt minimális diétával.
Most 51 vagyok,már nem tartok semmilyen diétát,ill Update szerint étkezem,de szerintem ez nem diéta hanem tudatos táplálkozás,valamint heti 4-5 edzés,ami olyan 60 perc kb.
Sok sikert és kitatást hozzá!
akkor nincsenek nagy módosítani valók sehol, szerintem
és persze a súlyfeleslegek semnagyok
én úgyanígy, szintén 2009 tavaszától :-(( nem találok magamra
nálam talán a kiegyensúlyozatlanság vezetett ide, ahogy leírtátok, valami olyasmi rendben szeretnék én is leadni mindent, kilengések nélkül, ez lenne a cél, hogy hosszú távú legyen
tízórai, uzsonna: kávé, tea, capuccino, éhség esetén keksz
reggeli: egy nagyobbacska csésze gyümis műzli tejjel, kávé tejjel
ebéd: zöldségleves, töltött paprika (2 db.)
vacsora répafőzelék 1 fas1rttal (7 körül)
közben, a nap folyamán: körte, alma
Az sok. En januar otta bajlodok a 9 kilommal, de nekem sokszor stagnalt. Azert nem adom fel.
Mit eszel egy nap? Peldaul ma. mit es hanykor.
ha a vacsorát sikerül korlátozni, akkor igazából
a reggeli, ebéd hagyományos is lehet, nem???!!
az adag is normális legyen és ne nagyobb!
tízórai, uzsonna? szoktatok?
:D Két fogyimegszállot majd jön éltetni téged, menni fog! :) Te is megszabadulsz minden feleslegtől, amitől szeretnél...
Estére ha nem tudsz a vacsoráról lemondani, igyál egy pohár tejet, vagy teát, vagy egyél gyümölcsöt, zöldséget. Eszel, de nem olyat, ami éjszakára megterhelné a gyomrod :)
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Meg tudná valaki mondani, hogy a hasfalon keresztül történő Down-szűrésnek mikorra várható az eredménye? És mennyire biztos?
- Hogyan zajlik a terheléses vércukor és inzulin vizsgálat? Mikorra van meg az eredménye?