de ha felmész a honlapjukra akkor le lehet tölteni az egész évre vonatkozó kifizetési dátumokat,napra pontosan akkor jön meg a pénz mindíg,így jobban kiszámítható.amit írnak folyószámlára utalást,másnap reggel már a lóvé kártyán van.
Ez elvileg úgy van,ha az utalás utolsó napja nem munkanapra esik,kötelesek lennének előtte kiutalni,mivel ha utána küldik,nyugodtan lehetne reklamálni és érvelni a határozatban foglaltakban!(késedelmi kamatot kérni)De mivel senkit nem érdekelnek a határidők csak az a lényeg,hogy a csekket befizessük időben,mert arra mindent felszámolnak ha később van befizetve,igy gondolom csak 4-e után lesz rajta a számlán!
ha csak az időpontra vagy kíváncsi a januári kifizetés.4.én lesz azaz 5.én tudod felvenni,ha postán akkor januárban 5.én utalják ki és kb 10.re ér házhoz
Valószínűleg majd 4-én,vagy 5-én lesz.És nem a hónap 3. napjáig,hanem a hónap első 3 munkanapján belül.Tehát,mivel 1-3-ig nem munkanap,így majd utána lesz.Bár jó lenne,ha két ünnep között lenne,de már tavaly sem adták,csak tavaly előtt.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.