Négy napja nem jött haza a cicám. Várhatom még? Nem jellemző rá a csavargás. (tudásbázis)
Egy kis vigasz a topicinditónak :
( megjegyzem, kertes házban lakunk és nagy udvarunk van, ahol viszonylag sok (5-6 ) macsek él boldogan )
Ma egy olyan nőstény jött haza, aki még nyáron költözött el az utca végére egy idős nénihez, akinek megtetszett és etette. Kezdetben próbáltuk hazahozni, de mindig visszaszökött a nénihez.
Ma mikor a melóból hazajöttem este a macskáknak vacsoraosztáskor látom, hogy Ő is beállt kajálni. 6 éves cirmos nőstény, úgy látom, perpill terhes is. Estére be vannak csukva, ez is csatlakozott, most bent van ) Ez a macska 2011-ben nem töltött itthon összesen 1 hónapot sem.
Nekünk volt olyan cicánk aki sosem csavargott,és egyszer csak lelépett 2 hétre. fogalmam sincs merre járhatott de hazatalált. Szóval mindig van remény!
Szorítok!
Persze hogy hazajöhet. Csak nem az adatlapodon levő kis fehér lógott meg ? nekem van uilyen 5 éves, és elég csavargós, e gyönyörű szép nagy lett, ugy is hivjuk hogy a Jegesmaci, de napok után hazatalál, ha olyan a kedve, akárhogy hivom, rázoma macskakjás donozt, nem jön haza aztén egyszer csak beállit kajálni.
.ez a téli tavasz most szerelmes időszakuk.
Azért ird meg ha hazatalál a kis drága
Mindenre van példa és ellenpélda is. Nekem egyszer egy cicám fél év múlva jött haza. Igaz, olyan házban laktunk, aminek a kapuja önműködően zárult és lehet, hogy már korábban haza akart jönni, de nem tudott. Aztán egyszer költözés miatt ki volt támasztva a kapu és megjött!!! De volt olyan is, -- másik cicával, másik házban,-- hogy a szomszéd bezárta a garázsába és bevonult a kórházba, 1 hétre!
A cica ott volt étlen, szomjan és csodával határos módon túlélte. Sajnos volt olyan is, hogy a cica nem jött többé haza. Ha a tiéd megjön, kérlek tudasd velünk, mert már én is izgulok.
De szorítok nagyon, te se add fel a reményt!
Remélem előkerül! :(
A mi cicáink is sokszor eltűntek napokra, szerintem bezárták őket véletlenül valahova. Lehet ez is...
Köszi, hogy reményt adtok.
Egy éves elmúlt. Gondoltam már arra is, hogy szerelmes lett mert fiú.
Mikor hazahoztuk a kutyusunkat,a cicánk nemes egyszerűséggel kiugrott az ablakon. 1 teljes hétig nem láttuk,mi is kezdtünk lemondani róla..aztán egyszer csak ott nyávogott soványan, piszkosan az ajtó előtt..,és mi sírtunk örömünkben.
Nem szabad feladni!!!
Az összes eltűnt cicánk az úttesten végezte :(((
Mostanában tudatosul, hogy nagymamám is ezért sírdogált, van benne valami sorsszerű :(
Remélem, hogy előkerül!
További ajánlott fórumok:
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Írj ide egy mai napra jellemző mondatot!
- Mennyire jellemző rátok a TÜRELEM?
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Cicagazdik:mennyi volt a leghosszabb idő, míg a cicátok nem jött haza csavargásból?
- Hogyan szoktassam le a kutyámat a csavargásról?