Adóbevallásnál, hogyan javíthatom az M157-es hibakódot? (tudásbázis)
Jöttem volna válaszolni, de mivel láttam, hogy pár óra távollét miatt le lettem minősítve, elment a kedvem az egésztől.
Egyébként nem kellett adószámot beírni, de a munkáltató által kiállított papíron mégis szerepel. Az adóazonosító mellett.
Na, remélem mindenki kielégült!
Hálásan köszönöm a fáradozást, további kellemes estét!
Kiegészítés:
Kaptál egy-két választ, de ha nem segített a porblémádon, legalább annyit írhattál volna, hogy "Kösz, de nem ez a gond!" Ez nagyban segített volna NEKÜNK, hogy további megoldási javaslatok keressünk NEKED.
Kaptál egy-két választ, de ha nem segített a porblémádon, legalább annyit írhattál volna, hogy "Kösz, de nem ez a gond!" Ez nagyban segített volna.
Találjuk ki, hogy azért nem válaszolsz, mert nem olvasod a fórumot, vagy azért, mert nem volt jó válasz?
Írtam, hogy:
- ha a hiba üzenet sárga betűkkel van írva, azzal nem kell foglalkozni
- kérdeztem, hogy véletlenül nem-e az adóazonosítódat írtad-e be az adószámod helyett
Kérdeztük, hogy írd meg, mi a tényleges adószámod, akkor többet tudnánk segíteni.
De eddig csak ez az egyetlen jelentkezésed volt, amiben éppen ledorongolsz bennünket, akik segíteni szeretnénk. Bocsi! Ez a te bajod, nem a mienk. :))
Komolyan számonkéritek az embert, mert nem ül itt remegve várva a válaszokat?
Egyébként sem kaptam segítséget, nincs mire reagálni.
Elektronikus adóbevallás esetén hogyan javítsam ezt a hibakódot? Jól írtam be az adószámot, mégis ez jelenik meg:
“Az adószám első pozíciója 4,5,6 vagy 7 lehet.”
További ajánlott fórumok:
- Február 15-ig az Apeh megcsinálja az adóbevallást, de hogyan?
- Szja adóbevallásban tudna valaki segíteni?
- Ha valakinek tavaly csak GYES volt a jövedelme, annak kell adóbevallást benyújtania?
- Van itt olyan profi 0953 adóbevallást kitöltő, aki tud segíteni? Lásd lent.
- 0953-04-es adóbevallás
- A 2011-es adóbevallásom most készült el, elég sokat be kell fizetnem, kérhetek részletfizetést?