Adóbevallás készítéséhez keresek könyvelőt (beszélgetés)
Nézd! Én ehhez tök hülye vagyok, és azt sem tudom, mit hova kell írni, főleg, hogy mindkettőnknek, legalább három helyről van a tavalyi évről igazolása, és akkor ugye még a gyerek kedvezmények megosztása is bonyolítja a dolgot....
Ezért én mindenképpen szakemberre bíznám ezt az egész macerát!
Azért köszi a segítséget!
Tehát 16. sorba be kell írni a "A családi kedvezménnyel csökkentett összevont
adóalap (15. sorból a 16. sor összege)" ez az A oldalon van,
majd a 03-as a gyereke adatai.
Nem bonyolult egy kicsit sem!
A program számol. Minden rajta van a papíron. Annyi plusz van, hogy ki kell tölteni egy pótlapot is, ha jól emlékszem, akkor a 03-ast. Oda a gyerek/ek adatait kell csak rögzíteni és valamelyik sorba pedig be kell írni a családikedvezmény alapját.
Természetesen nem ingyen szeretném, hanem méltányos áron!
Köszi
Sziasztok!
Szükségem lenne egy könyvelőre, aki el tudja készíteni a Párom, és az én adóbevallásomat! Kicsit bonyolult az ügy nekem, laikusnak, mivel a gyerekek után járó adókedvezmények megosztása elég érdekesen alakul az apeh állásfoglalása alapján! Kérem, hogy aki tud segíteni, az keressen meg privátban.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Könyvelőt keresek, tudnátok ajánlani?
- Könyvelőt keresek közös ügyfélkör kialakításra!
- Szegeden keresek könyvelőt!!!
- Gyógyiszapot keresek, házilagos arcpakolás készítéséhez, hol kapok ilyet? Valakinek van tapasztalata iszappakolásról?
- Sopronban könyvelőt keresek?