Könyvelőt keresek, tudnátok ajánlani? (tudásbázis)
Bocsánat, most értem ide!!!
Tényleg-tényleg ilyen formában jutottam be egyszer... Rögtön csinálom!
:(
1. Belépsz ügyfélkapura [link] (felhasználónév és jelszó)
2. Bejön, hogy személyes ügyfélkapu - értesítési tárhely
3. Bal oldalt a második menüt választod, hogy ügyintézés.
4. jobb oldalt találsz egy olyat, hogy legtöbbször használt menük, itt az ebev szolgáltatásra katt
5. Használom a szolgáltatást
6. megjelenik az ebev portál és egy tájékoztatót látsz.
7. Szolgáltatások menün belül a beküldött dokumentumok.
8. Új lekérdezés: ekkor látnod kell a nevedet és az adóazonosítódat ha lenyitod a kis nyilat akkor az adószámodat és szintén a nevedet. Az adószámosat válaszd ki. Majd írd be a dátumot, hogy mondjuk 2013. 01. 01-től 2013. 04. 26-ig szeretnéd lekérni a beküldött dokumentumok listáját.
Másodállásban egyéni vállalkozó vagyok. A megbízott könyvelőm váratlanul kórházba került még márciusban, ez a héten derült ki számomra. Fogalmam sincs meddig van meg a bevallásom. Elképzelhető, hogy még a márciusi is hiányzik. Bevételem és kiadásom, azaz forgalmam utoljára februárban volt. Próbáltam másik könyvelőt keresni, de akit felhívtam visszautasított, lekezelő volt, pedig nem ingyen kértem.
Amit szeretnék: egy hozzáértő szakembert, aki megcsinálná az elmaradt bevallásokat és segítene a vállalkozói tevékenység megszűntetésében, nem szeretném folytatni ezt a tevékenységet (kiskereskedelmi ügynök).
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Könyvelőt keresek közös ügyfélkör kialakításra!
- Adóbevallás készítéséhez keresek könyvelőt
- Szegeden keresek könyvelőt!!!
- Helló. Tudd valaki Csepelen könyvelőt ajánlani, aki megbizható, és nem is olyan drága?Köszi
- Könyvelőt keresek Balassagyarmat és környékén! Tudtok ajánlani?