Adele rajongóknak (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Adele az egyik legviccesebb sztár, nagyon jó humorérzéke van. Egy szösszenet ebből itt:
[link]
Jajajjjjj de sajnálom szegény Adele-t és mindenkit aki nem találja meg az életében a szépet, a jót amiért érdemes élni! Szegény Adele is pont azért ilyen depresszív zenékbe menekül mert nap-mint nap 20 órát görnyed a varrógép fölött, és éjszaka kézzel mos, hogy másnap legyen tiszta ruhájuk a gyerekeknek az iskolába..... Na ne már!!!!! méghogy tükör??? Milyen? Kié???? Az övé - ami nekem nem tetszik, és nem is kell. Az Ő saját világa sötét és torz és ezt nyomja a képembe! Ezért nem a világ a felelős. Mindenki a saját világáért a felelős! Ezt lehetne boncolgatni- de talán azt kellene inkább tudatosítani az emberekben, hogy csakis rajtuk múlik, hogy az élet napfényes, vagy az élet sötét oldalán járnak - képletesen, mert ez fejben dől el. Ciki a világot és másokat hibáztatni a saját életünk alakulásáért- na ennyit a sötét és torz világról!
Kb/sacc a mostani világ az emberek többségéből mi mást válthatna ki mint depressziót?
Persze, lehet jó pofát vágni a reménytelenséghez, a kilátástalansághoz. Csak néha mocskosul nehéz.
Adele jó énekesnő, tükröt tart a világ elé. S ha a kép sötét, vagy torz, az nem az ő hibája.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Miért lenne az? Eléggé beszűkült gondolkodásmódra vall. Vannak 90 éves rajongók is :) ez pont az a dolog ami kortalan. Persze lehet értelmes keretek közt és infantilis módon kezelni.
Hoxa anyunk szereti. Övé az oldal és arról ír amiről akar. Szerintem :)
Tudnék írni pl az Incubus-ról, a HIM-ről vagy pár más imádott bandámról. Néha fan-artot rajzolok, néha csak az adott zenét hallgatom éjjel nappal.
Engedd el magad. Ne légy ennyire merev :)
Rolling in the deep, Someone like you és a Skyfall, össz-vissz ez a három dal van tőle, amit meg tudok hallgatni anélkül, hogy rám törne az öngyilkos hangulat.
Ezzel én is így vagyok!!! Nálam fiatalabb, pedig azt hittem, hogy meglett, érett, jól karbantartott negyvenes nő :O :O
Nem tudom, van egy kor, amin túl már ciki rajongani a sztárokért... Oké, tiniként még elmegy, de felnőttként az ember max. kedvel vagy szeret valakit, vagy jobban kedveli, jobban szereti mint a többi énekest, színészt...stb, de rajongani valakiért és még cikket is írni róla? Felnőtt fejjel ez már ciki!!!
[link]
Ebben a verzióban kifejezetten elvezhető :)
Meghallgattam az eredetit.. Még mehalni se lett kedvem.. De élni se.. Szörnyű..
Én pont emiatt nem szerettem soha. Az első dala jó volt, ütemes. De aztán minden slágere kb érvágós kategória. Maga a depresszió.
Én azt hittem 40 év körüli amúgy, aztán meglepődtem hogy 30 sincs..
Szerettem- de mostanra hányok tőle. Szőrnyű, hogy minden dala maga a világfájdalom, szomorú, rosszkedvű leszek tőle... Már nem okoz örömet ha hallgatom, sőt minden jókedvem tovaszáll.
Miér nem csinâlsz inkább a facebook-on egy Adele fan oldalt. Posztolhatnál,stb...
Csak a metál verziót hallottam eddig. De az zsír
Mint a cikk címéből is kitalálhattad, ez az írás Adele-ról szól, a népszerű brit énekesnőről, akinek Hello című dalát csak az nem hallotta még, aki elszigetelve, burokban tengeti otthon, a négy fal között tévé és rádió nélkül a mindennapjait. A Hello igazi sláger lett, csakúgy mint az énekesnő korábbi dalai. A cikk folytatásában megismerkedhetsz kicsit jobban az idén 28 éves Adele-lal.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.