Érdemes orvost váltani, ha úgy érzem, nem a megfelelő ellátást kapom? (tudásbázis)
Igen, de ha szóvá tenné bárki is úgy is mosnák kezeiket.
Nem véletlenül iratják alá a papírt, hogy megkapta az ember lánya a szükséges tájékoztatást a szövődményekről,azt tudomásul veszi és elfogadja és ennek ellenére vállalja a műtétet. De ahogy írod,ebben az esetben a te eseted annyiban másabb, hogy neked más okból volt kaparásod
A koraszülés után még kicsit érthetőbb volt, de igazából elfogadhatatlan.
Azt feltételezi, hogy nem az elvárható gondossággal jártak el.
Azért az se semmi, hogy a küret alkalmával méhgyulladás keletkezett.
Nálam több mint 40 éve, koraszülést követő küret után alakult ki méhgyulladás, de azt hittem, ez manapság már nem fordulhat elő.
Sziasztok!
December közepén volt egy terhesség megszakításom,mondhatni azóta is folyamatosan vérzek, barnázok. Orvosnál voltam a megszakítás után 3 héttel, akkor mondta, hogy lett egy heveny méh gyulladásom amire antibiotikumot írt fel, majd 1het múlva visszahívott kontrolra. Akkor mindent rendben talált a papíromra annyit írt csak, hogy az első menzesz után kontrol javasolt. Február 3-án megjött, elég sokáig 12 napig tartott azóta viszont hol barna folyásom van, hol vér is jön és konkrétan a megszakítás óta nem tudtam nem használni betétet mert mindig jön valami. Holnap megyek vissza a doktorúrhoz, csak hezitálok, hogy hozzá menjek vagy érdemesebb lenne felkeresni egy másik orvost, aki jobban átvizsgál, és nem leráz annyival, hogy kevés színes folyásom van.?mert ezt már semmiképp nem mondanám normál kategóriának, hogy ennyi ideje folyamatosan jön valami
További ajánlott fórumok:
- Háziorvost szeretnék váltani. Hogy megy ez az egész?
- Gyermekorvost szeretnénk váltani, hogy oldjam meg, hogy ne bántsam meg a jelenlegit?
- Háziorvost lehet váltani pár hónapon belül, akkor is ha ez lenne a harmadik?
- Körzeti fogorvost /SZTK/ lehet váltani és hogyan?
- Meddig lehet szülészorvost váltani?
- Tudsz ajánlani megfelelő orvost?