Háziorvost szeretnék váltani. Hogy megy ez az egész? (tudásbázis)
OKé, köszönöm!
Akkor mostanában vmikor elmegyek hozzá, ha a férjem itthon lesz, s vigyáz a picúrra...
Már régebben akartam váltani dokit, csak valahogy ragaszkodtam a régihez. A régi dokim 60 km-rel arrébb van falun (mi beköltöztünk már pár éve Győrbe).
Eddig nem tartottam fontosnak a váltást, mert ritkán vagyok beteg...Ha vmi mégis volt, úgyis mentem a szüleimhez (ők ott laknak a faluban), s akkor elmentem.
De ez a járvány aggaszt engem, s ha vmi van, helyben kell mennem dokihoz...
Juj tényleg!!!! bocsáss meg!!! tudd be a koromnak, ilyenkor már romlik az ember látása!!!
Akkor most csak neked --> ♥♥♥♥♥♥
Mert hogy Andi azt írta, mindenhol ott vagyok :))))
Amúgy cseresznye volt :DDDDD
Ti hogy tudjátok: elég, ha majd esetlegesen beteg leszek, és akkor megyek el az új dokihoz szólni, hogy hozzá akarok tartozni, s akkor rögtön kezel is engem?
Vagy inkább most egészségesen menjek el, s intézzem ezt?
Jól tudod :)))
Csak meg kell keresni a kiválasztott orvost, megbeszélni vele, hogy elvállal-e, a többit Ő intézi.
További ajánlott fórumok:
- Arra lennék kíváncsi, hogy tud- e valaki olyan édesítőszert, amit a háziorvos felírhat és receptre ki lehet váltani?
- Tudtok ajánlani jó háziorvost zuglóban, aki a közeljövőben még nem megy nyugdíjba?
- Tapolcai Kaáli Intézetbe járnak az egész országból, mások kapnak útiköltség térítést, de az én háziorvosom nem ad. MIÉRT?
- Megérné levelező tagozatra váltani egyetemen? Egészségügyi probléma miatt?
- Hány forintot érdemes váltani, ha egy napra megyünk Zakopane-ba?
- Újpest központban, a 4. kerületben lakok, háziorvost szeretnék váltani, tudnátok ajánlani egy lelkiismeretes orvost?