Tapolcai Kaáli Intézetbe járnak az egész országból, mások kapnak útiköltség térítést, de az én háziorvosom nem ad. MIÉRT? (tudásbázis)
6. virag0406 (válaszként erre: 3. - Csigu77)
2011. aug. 30. 21:43
Szia!
Én sem kaptam,mert nem a körzetbe tartozó intézménybe mentem,de előtte az Én Házi dokim tett egy próbát,mondván szabad a kórház választás.Persze a TB elutasította,sőt bekért egy csomó orvosi papírt,zárójelentést.
5. Aliz73
2011. jún. 14. 22:12
Válaszoltam privibe.
4. Puszitolvaj
2010. nov. 19. 19:55
...es azt nem kerdezted meg, hogy akkor masok miert kapnak?...
fura ez a mai vilag, es most szepen fogalmaztam...
nem lehet, hogy egy kis "szivesseget" var cserebe?...nem tartom kizartnak...sajnos...
3. csigu77 (válaszként erre: 2. - Puszitolvaj)
2010. nov. 19. 16:50
Most voltam nála. A TB-re hivatkozik, ha olyan intézménybe ad papírt, ahová körzetileg nem tartozunk, akkor őt megbüntetik. Ezt mondta.
2. Puszitolvaj
2010. nov. 19. 16:35
...hat, a kerdesedre a valaszt sajnos nem tudom, de ejsze kerdezd meg tolle, szemelyesen...ugy szepen "szemtol-pofaba"...lenne vesziteni valod?!
1. csigu77
2010. nov. 19. 16:20
Tapolcai Kaáli Intézetbe járnak az egész országból, mások kapnak útiköltség térítést, de az én háziorvosom nem ad. MIÉRT?
További ajánlott fórumok:
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Mennyi pénzt szoktál adni a háziorvosodnak, ha házhoz hívod?
- Veszprémi anyukák vagy az országból bárhonnan ismerkedjünk!
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!