A víruskeresőm önállósította magát! Hogyan lehetne mégis eltávolítani vagy legalább kikapcsolni? (tudásbázis)
Na, ez a gond...mikor manuálisan kezdi el törölni az ember a progi fájljait. Ezzel csak ront a helyzeten :S
Érdemes lenne partícionálni, ne minden egy meghajtón legyen...mert bármi baj beüt és újra kell rakni a gépet, akkor veszik minden.
Hát, megpróbáltam kitörölni a C/Program File-k köztül de nem mindet engedte aztán végülis a fele maradt meg. Megpróbáltam újratelepíteni mert reméltem ott majd felajánlja az eltávolítás lehetőséget ahogy sok proginál rákérez hogy mit akarok csinálni. De itt nem, csak simán elindult a telepítő és feltelepítette a gépre. De most sem látható sehol. Gondolkodtam a format c-n én is de túl sok adatom van a gépen.
Az egész tulajdonképpen annak a kapcsán került elő, hogy talán a megbolondult víruskereső tilt egy netes hálózati alkalmazást. Aztán feltettem egy másik víruskeresőt (tudom ettől összeomolhat a gép) szerencsére nem tette megnézettem a rendszert nem jelzett vírust
A programok törlésénél ne NOD32-ként keresd, hanem Eset néven fut. Így már tudod törölni.
Mivel automatikusan elindul ez is, amikor a gép, ezért vagy neked kell leállítani (ctrl+alt+del itt a folyamatok és leállítod az ekrn.exe-t) vagy a Start/Futtatás-ba beírod, h msconfig, itt az automatikus indítás fülnél kiszeded a pipát a nod32 (vagy eset) elől, és így bootolásnál nem fog betölteni. Végülis ezt csak kiegészítésként írtam...az első bekezdés megoldja a gondod...de ha másik hasonló,állandóan futó progiddal lenne gond, ezek segítenek :)