A végkielégítés visszavonható? (tudásbázis)
"Ami benne van az aláírt megállapodásban, az az irányadó."
Igen, ez a lényeg.
Végkielégítés akkor jár, ha a munkáltató mond fel.
A közös megegyezés, csak akkor munkáltatói felmondás, ha ezt külön beleírták.
Tehát, ha FI felmondásában benne van, akkor jár neki, azt már nem vonhatják vissza.
Általában, ha a munkáltató mond fel, akkor legtöbb esetben el szoktak tekinteni a felmondási idő letöltésétől, de persze, nem kötelező eltekinteni.
Beteg viszont bárki lehet.
Mi nem igaz, abban, amit írtam?
Fele annyit írtam, mint te.;)
A felmondásban benne van, hogy közös megegyezéssel, mennyi végkielégítést kapsz, mennyi a felmondási idő, mennyi letöltésétől tekintenek el...
De gondolom az új munkakör nem ebben a felmondásban van, ugye?
A közös megegyezésben benne lehet, hogy a munkáltató eltekint a felmondási idő ledolgozásától.
Sőt! Alapjában, ha a munkáltató mond fel, a felmondási idő felére a munkavállalót fel kell mentenie a munkavégzés alól.
A közös megegyezésnek pont ez a lényege.
A felek bármiben megállapodhatnak.
Lehet végkielégités - az esetek egy részében több is, mint ami törvény szerint jár.
Ami benne van az aláírt megállapodásban, az az irányadó.
Közös megegyezésnél bármiben meg lehet egyezni!!!
Végkielégítés adásában is!
De nem kötelező!!!
Szerintem ez nem igazán így van!
A szerződésben mindkét fél vállalt kötelezettségeket és ha a munkavállaló nem teljesít, akkor a munkáltató semmisnek tekintheti a szerződést!
Márpedig a munkavállalónak le kell dolgoznia a felmondási időt!
Az, hogy milyen beosztásban, az vitatható... Munkaügyi bíróságon, évekig és jó sok pénz befektetésével.
A neten is megkeresheted az ide vonatkozó jogszabályt, mert (emlékeim szerint!!!) a felmondási időtől eltekinthet a munkáltató - viszont egy részét kötelező neki kiadni, (fizetés mellett!), hogy a melósnak legyen ideje új munkahelyet keresni!
Közös megegyezés és végkielégítés? Érdekes!
De, ha benne van a felmondásodban, hogy adják, akkor azt nem vonhatják vissza. Az is benne van, hogy mikor fizetik ki?
Simán mehetsz táppénzre.
Ha kaptál példányt a közös megegyezésről, akkor érdemes munkajogi ügyvédhez fordulnod vele (mindenhol van -elvileg- kijelölt ingyenes tanácsadás), és az abban leírtak szerint eljárnod.
Mint laikus, és épeszű gondolkodó, én azt mondanám, direkt szivatnak, és ha rosszul lépsz, megtagadhatják a kifizetését, ami eleve a céljuk lehet
További ajánlott fórumok:
- Ha te kapnál 4 millió Ft végkielégítést, mire fordítanád a pénzt?
- Ha nem fizet az ex gyerektartást, visszavonható a gyerek láthatási joga?
- Hogyan lehet visszavonni jelküldésnél a letiltást?
- Kötelezhető e a munkáltató közös megegyezésre, mert valószínű, hogy nem szeretné fizetni végkielégítést?
- Igaz az, hogy addig nem mehetsz munkanélkülire, míg tart a végkielégítés?
- Nők 40 - nyugdíjba végkielégítés beleszámít?