A túledzés komoly gondot okozhat! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A túledzés komoly gondot okozhat!
Szerintetek a Rubint Réka tornával is meg lehet terhelni a testünket, szervezetünket?
165 cm a magasságom, és 52 kilós vagyok, de szeretnék még fogyni két kilót, s nagyszerű lenne meg is tartani azt. Réka heti háromszori tornát ajánl. Én minden reggel tornázom a dvd-ire 40 percet, valamint este szintén 40 percet.
Egy ideig nagyon jól esett, és szabályosan végeztem a gyakorlatokat, de az utóbbi néhány napban nagyon "kínlódok".
Így igaz.. :)
Én is túlterheltem egy párszor magam annyira fogyni akartam hogy iskolába is mindig a lehető leghosszabb úton mentem, reggel délután tornáztam sőt még este is alvás előtt!!!!!
(és nem is ettem de ez már más téma.. anorexia)
2 hét és kórházba kerültem most gyógyulgatok de mindenkit óvok a sok tornától!!!!
Ne vigyétek túlzásba
Sziasztok
Egyszer fordult elő, hogy túledzettem magam....
Nem jártam le edzeni, de a nyári edzőtáborba elmentem... Ramaty volt a kaja és alig aludtam, de 110 %-on teljesítettem. Ezzel nem is volt gond. Csak miután hazajöttem... Leszakadt egy léghólyagocskám, a vállaimat túlerőltettem, kb még két hétig fájtak utána...
Most fogok visszaállni a rendes edzésekre, még van majdnem egy hónapom, úgyhogy most szépen-lassan felkészülök:)
Szia Mazsi88!
Elküldtem privátban Neked a linket!
Használd egészséggel!
Szia!
Engem érdekelne ez a személyi edzős link!
üdv: Zsófi
Sziasztok!
Ezen a fórumon most járok először egy apropó kapcsán!Látom,jó helyen vagyok!Képzeljétek,találtam egy ilyet,hogy ingyenes személyi edző a weben!Rákattintunk egy linkre és ott október 31.-ig ingyenesen regisztrálhatunk!Nézzétek meg,szerintem jó lesz!Akit esetleg érdekel a link annak elküldöm,mert ide nem lehet ilyet kiírni!:)))
Ugrás a teljes írásra: A túledzés komoly gondot okozhat!
További ajánlott fórumok:
- Nem okozhat ez gondot?
- A macskakarmolás okozhat gondot 1,5 éves gyermeknél?
- Gondot okozhat ez a kapcsolatunkban?
- Szülésnél okozhat-e gondot a Streptococcus Agalactiae nevű baktérium?
- Nőgyógyászati küret még nem szült nőknél, előtágítás nélkül okozhat gondot a későbbiekben?
- Van egy édes törpe uszkárom, terhes vagyok. Okozhat valami gondot a kutya?