A tüdőrák, és a dohányzás (beszélgetés)
Lemon (Citrus) is a miraculous product to KILL CANCER CELLS. IT IS 10,000 TIMES STRONGER THAN CHEMOTHERAPY.
Why do we not know about that????
A kemó mellet fontos az immunrendszer erősítés, ezek a zöldségek, gyümölcsök mind rákellenes hatóanyagot tartalmaznak.
A deutérium mentes víz elszívja a rákos sejteket tápláló anyagokat. Így, mondhatnánk úgy is, hogy éhenhaln.
A hőterápia, nagyon hatásos, a tumorok méretét jelentősen csökkentik a mesterséges lázzal, akár 39 fokon, 1 órás kezelés is. Én nem azt mondtam, hogy öregek, s maradiak, hanem, azt hogy nem nyitnak az új felé Magyarországon. Nem is ajánlanak más kezelést. Ez a probléma! Rengeteg rák elleni gyógyszer létezik, csak megsúgom, de Magyarországon nem engedélyezett ,vagy több millióba kerül...
Én azt gondom, hogyha ezek elegendőek lennének, akkor nem mennének sokan kemóra. Kiegészitésnek lehet, hogy jó, de fő kezelésnek nem hiszem.
Az orvosok sem azért használják ezt, mert öregek és nem nyitnak már új alternativák felé, hanem azért, mert ennek a kezelésnek hatására gyógyulnak meg legtöbben.
Nézz be ide...
"Tudásbázis - Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?"
hőterápia, immunrendszer erősítés, gránátalma, brokkoli, papaya, flavin, deutériummentes víz..
s más gyógyszerek is léteznek, a rák típusától függően...
:D
A cigi is, és az alkohol is.
:D Még nem láttam hullát inni, és dohányozni.
/Nem iszom, és 39 év dohányzás után 9 hónapja, és 13 napja nem is dohányzom.
De ez saját döntés volt, és JÓ DÖNTÉS. :-)))
A nikotin is, az alkohol is a legjobb fertőtlenítőszer, de ezt ne propagáljátok. !!!
:D
Így is nagyon sokan tudják.
Voltál már dohányos? /Én igen./
Inkább a cigi, mint a kenyér, ha választani kell.
Halál?
Akkor már miért mondana le róla, én sem tenném, sőt dupláznék.
Én az élet lényegét abban látom, hogy mindenki saját maga érezze jól magát, és hagyja, hogy mások is ezt tegyék.
Igen, nincs igazság, én mégis szeretném azt hinni, hogy van...
De nem szabad igazságtalannak lenni, mindenkinek joga van az élethez, még annak is, aki nem becsüli meg.
Ez nem ilyen egyszerű.
Ha nálam diagnosztizálnának tüdőrákot, és közölnék, hogy menthetetlen vagyok, x pár hónapom van hátra, azt valószínűleg nem azzal tölteném, hogy a leszokással küszködjek.
Persze ha van remény, az egészen más. Akkor tuti ezerrel mindent megtennék, hogy meggyógyuljak.
Ti nem tennétek meg mindent a gyógyulás érdekében?Nem hiszem el, ha valakit megérint a "halál szele" az nem tanul belőle!!!!!!!!!!!
Ha halálos betegségem lenne, és meggyógyulnék belőle, összetenném a két kezem, és eszembe nem jutna többet rágyújtani!!! Miért van az, hogy valaki nem tanul belőle? Ezt nem bírom felfogni.
További ajánlott fórumok:
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Éljen az új dohányzásellenes törvény!
- Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!!
- Munkahelyi dohányzás/ nem dohányzás.
- Hogyan szokjak le a dohányzásról 2 hét alatt?