A tölcsér nem jár? (beszélgetés)
Én úgy hallottam,azóta az az olasz fagyizó be is zárt,pedig a város legjobb helyén volt.
sajnos vannak ilyen-olyan kereskedök, akik csak a hasznot nézik.én reklámból adtam ingyen egy bizonyos mennyiséget.És megérte, nem bántam meg. Mert megtérült máskor is visszajöttek.Ennyi bele kell, hogy férjen, sőt több is.hiába ehhez a szakmához kell alázat is.Szerintem.
meghát 80 Ft-ért amúgy is édes tölcsért kellene kapni nem simából 4db-ot!
A tölcsérért csak akkor kell fizetni ha nem veszel fagyit csak mondjuk a kisbabádnak akarsz egy tölcsért pluszba rágcsikálni!! De jobb helyeken ezért sem kérnek!!!!
Vittem edényt,1000ft-ért vettem 10gombócot,és kértem 4db tölcsért,azt mondja 80ft.Kérdeztem,hogy amúgy a markomba adta volna?Zavarba jöttés ideadta volna,de nem vittem el,legszivesebben a pofájába vágtam volna a tölcséreit.Oda sem megyek többet.
A tölcsér ingyen jár a fagyihoz ! Kivéve ,ha nem a normál tölcsért kéred !
Meg ilyet nem hallottam.Szerintem a tolcser jar a fagyival.Bele van kalkulalva a fagyi araba.
Szerintem sem jogos. Így ha legközelebb előfordulna veletek, szerintem hagyjátok ott a pulton a fagyit, és távozzatok fizetés nélkül!
Talán akkor elgondolkodik a kedves cukrászda tulajdonos - pontosabban akkor, ha többen is megteszik ugyanezt vele.
ilyen hogy hab,nekünk sincs,de van rá cukorka vagy öntet,ami benne van a 100-110ftos árban,mint ahogy a tölcsér is...édestölcsér-roletti 20ftért megy plusszban,ami szerintem jogos...a sima tölcsért kisgyereknek általában ingyen adják,kedvességből...volt olyan mikor én nem vettem megemnak,a gyereknek meg csak tölcsért,megkérdezték belemártsák e egy kicsit hogy "íze legyen"...mikor fizetni akartam visszaadták...
nem jogos, mert alapból járna a fagyihoz.. nálunk van egy hely, ahol még az édestölcsérért se kell külön fizetni :) viszont nem ismerik a habot.. multkor a fiamnak azt akartam, mert beteg volt, de mindenáron fagyizni akart... erre közli a pina, hogy náluk nincs olyan és soha nem is volt... széép
Nem igazán jogos. Nálunk úgy van, hogy a tölcsér jár a dobozban vitt fagyihoz is, viszont ki van írva, hogy aki csak tölcsért kér, az 5 Ft-ot !!!fizessen érte. Ez azért van, mert pont a buszmegállóban van a fagyizó, és a tulaj megunta, hogy a kisebbség jeles képviselői naponta többször is bejártak, hogy a ygerek csake gy tölcsért kér. (persze ők sem vettek fagyit...csaka tölcsér kellett)
Ez így szerintem védhető.
110.Egyébként finom,de nem járunk oda mert még b....ók is az eladók.
Ilyet még nem is hallóttam, szerintem a tölcsér automatikusan jár a fagyihoz.
hát érdekes hozzáállás a cukrászdától... a helyükbe én inkább beépíteném a fagyi árába a tölcsér árát is...
amúgy mennyibe kerül egy gombóc fagyi abban a fagyizóban aminek kapcsán felmerült ez a téma?
Érdekes! Szerintem pofátlanság! Még nem is hallottam ilyet!!! Ha nem kérek tölcsért, akkor a kezembe adagolja a fagyit??? Fel kell jelenteni a Fogyasztóvédelemnél!!! A nem normálisak!!! Dühítő, én biztos nem hagynám!
Nekünk is van egy megszokott hely, ahova járunk, bár lenne közelebb is. Itt viszont nagyon finom a fagyi, és ami fő, nem húzzák le a kanálról, hanem ami belefér azt adják a tölcsérbe.
Eddig még nem volt gondom a tölcsérrel, sőt ha kértem, akkor adtak még egyet.
Én Pesten mostanában számtalanszor ugy járok, hogy nem szeretem azt a tölcsért, amiben adják a fagyit, ezért másikat (állitólag édes tölcsérnek hivják a cukrászdában) kérek, amiért potom 30 Ft-ot kérnek. Ezt először egy két alkalommal szóvá is tettem, szép finoman, hát mit mondjak, elég érdekesen válaszoltak, igy kénytelen voltam a plusszt kifizetni. Ugy szégyeltem magam, holott nem nekem kellett volna. Azóta is veszem szépen a 30 Ft-os tölcséreket magamnak és a kisfiamnak is!!!
Bezzeg amikor én voltam gyermek, nem igy működött.
S akkor is nagyon szerette mindenki a fagyit és finom is volt, nem ugy mint manapság néhány helyen.
Én Somogy megyében lakom és Kőröshegyre járunk fagyizni,persze több is útba esne de itt a legjobb a fagyi.Ha edénybe kérem akkor kérés nélkül tesz a tetejére két tölcsért.Abba a kis edénybe kb. 4- adag fér. Ha tölcsérbe kérem és kérek hozzá 1-2 tölcsért a gyerekeknek akkor sem kell érte fizetni.Szerintem pofátlan és szabálytalan dolog amit veletek ez ügyben csinálnak.
Ráadásul itt nem 1 fagyizóról val szó!Mind ilyen,egyetlet egyet kivéve,ezt muszály megemlítenem,itt a gyerek kérés nélkül is kap,ez a Golya cukrászda.Utána gondolkoztunk,vajon mennyi lehet az édes tölcsér,meg ilyenek??Még azt is elmondom,hogy gyöngyösről van szó!
Hát mondanám, hogy ugorj át Vácra.:))
A megvásárolt fagylalt arányában jár a tölcsér. A + darabokért kérhet szerintem. Micsoda bunkóság ez. Nálunk akkora egy gombóc fagyi, mint máshol kettő. Nem sajnálják az biztos. A város legjobb fagyizója !!
NEm azt mondtam balhézni kell, csak szólni, mert jár hozzá.
Nyílván ha veszel 30gombócot, akkor nem adnak 30tölcsért:)De pár darabot kell.
Az meg, h kicsi gyerkőcnek kérnek egy tölcsért s ezért pénzt kérnek,,,na ilyet meg ritkán hallok...
Én annak idején rengeteg fagyit eladtam!!!! Ha edénybe kérték a fagyit mindig annyi tölcsért adtam hozzá amennyi ügy is járna. De én kicsi gyerekkel jövő anyukának is oda adtam a tölcsért pluszba amit a gyerkőnek adott. Soha nem számoltam érte semmit. Egy tölcsérért külőnben sem számolhat 20-ftot. Kicsit sok nem????? Én rolettit szoktam a fiamnak mostanában kérni és azt adják 10ft-ért! Akkor hogy lehet egy tölcsér 20ft? Úgyhogy szólj nyugodtan!!
Nálunk is mindig így volt...
De persze szerintem sem jogos, csak az ember ezért nem balhézik szívesen...
NEm jogos, szólni kell, ennyi:)
Az én kisvárosomban,ha edényt viszel fagyinak,tölcsér nem jár,csak húsz forintért.Kíváncsi vagyok,hogy máshol hogy van.Ha csak egy tölcsért kérek a lányomnak,az is 1 huszas,és ha 20 gombócot kérek edénybe,akkor is darabja 1 huszas.Jogos????
További ajánlott fórumok: