A ti gyermekeiteknek mit hoz a nyuszi? (beszélgetés)
gyűlölöm ezt az ünnepet - a legrondább ünnep.
mert mindenki lerészegedik!
meg mindenki büdös mint állat a sok pacsulitól!!
pfúj ki kéne tiltani ezt az ünnepet
Én most húsvétra egy helikoptert szeretnék venni a lányomnak, és bár még nem tudja vezetni, ezért veszek neki hozzá 1 pilótát is.
Karácsonyra űrhajót tervezek, esetleg ha tud valaki eladót, akkor légyszi szóljon...
Köszi.
Erről asszem' már mindent elmondtam.
Csajok!! Az ajándékokra fordított pénzt inkább fordítsátok 1 királyul eltöltött családias napra, amiről még sokáig beszélhettek azután!!,...
Teljesen igazad van!Nálunk sem a nyuszi ajándékoz.Sőt,még sütés-főzés sincs!
Mi is kihasználjuk a szabadidőt és elmegyünk kirándulni!
Valami apróságot és csokit.
Szombaton a lányaim nyuszifészket készítenek a kertben, ahová a nyúl "beletojja" az ajándékokat. Vasárnap napközben rengeteg kis tojást dugok el a kertben, amit nagy élvezettel keresnek meg, pedig már 12,5 és 11 évesek.
:DDDDD
javasoltam már a motozást,vagy gyerekjátékérzékelők felszerelését a utcai kisajtónál:)))
neeeem,a gyurma és a walkie talkie NEM minősül gyerekjátéknak:)akkor sem ha a parkettára kenik:)
Máté kedvence a gyurma egyébként
Húsvét reggelén mindíg elrejtek a kertben rengeteg nyuszitojást és a kisfiam mikor felkel, elmondja a locsolóversét nekem, aztán indul a kosárkájával összeszedni a tojásokat. Nagyon jó móka:)
Felénk nem divat az ajándékozás, azt meghaggyuk karácsonyra, szülinapra, névnapra.
Mi a kinti játékokat gyereknap alkalmából szoktuk pótolni a tavalyi állapotának függvényében.
Bocs h már megint én, de 1szerűen nem tudom felfogni miért kell a húsvétból cirkuszt csinálni?!
Nálunk a húsvét a családról szól elsősorban. Meglátogatnak régen látott rokonok, akiket szívesen megvendégelünk.
A férjem tiszta vízzel mindig meglep minket még frissen ébredve ( kilocsol);mi meg jókedvűen visítozunk kacarászunk.A lányom már előző este csupa izgalom.
Ha nem megyünk sehová, akkor a kertben bográcsolunk, (végre vége a bőjtnek)és örülünk annak a pár szabad napnak...
Hát dióhéjban ennyi.
Ajándékok?! Nuku!!! (és ezt még senki sem kifogásolta, bár a lányom locsolói kapnak csokitojást.))))
A mienk 3.5 éves és minden húsvétkor kap két élő nyúszikát(anyósomtól hozzuk neki 1 hétig van nálunk).Kap játékokat is(bicikli,korona-fülklipsz,varázspálca szett,néger baba,ki kicsoda társasjáték+ még a rokonoktól amit kap-anyósom rámbízta vegyek neki a nevébe is gőzőlős vasalót választottam mert a régi vasalója eltörött).
De mi is elszokunk menni kirándulni vele általába állatkertbe.
Jézusom!! És mit kap karácsonykor?!
Ezek mind felesleges lomok; de hol az érték??
A nyuszi?!
Ajándékozás nem karácsonykor van?!
Mi húsvétkor kirándulni megyünk mint minden évben.
Tavaj Egerben voltunk, az idén Jósvafőt/Aggteleket tervezzük.
Remélem jó lesz az idő, mert ha nem ülhetünk a 4 fal között...
én élő nyuszit szerettem volna, de a rottinknak biztos más tervei lennének velle:(
Marad a játék...
További ajánlott fórumok:
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Meditáció az iskolákban? Mire nevelik a gyermekeinket?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Nem a gyermekeidért élsz