A Telenor Okostarifáiról tud valaki pontosabb infót, mint amit a honlapjukon lehet olvasni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nem rég váltottam tarifacsomagot az "Okostarifa 180"-ra. Azt írták mindenhol, hogy ebben 180 perc ingyenes telefonálás (90 perc hálózaton belül, 90 azon kívül), korlátlan internetes böngészés, e-mailezés, gps tartozik bele valamint 180 mbit adatforgalom a multimédiás cuccoknál, de ha azt túllépen, akkor sem kell fizetni érte, csak belassítják a forgalmat...
Erre most lekérdeztem az egyenlegem, és idézem:
"Időszak 11.08.09- 11.08.18. Forg: 3862 Ft, SMS: 12 db, Eng: 1532 Ft, Perc eng: 58:00, Egyenleg: 2331 Ft + áfa". (+ 4790 Ft előfizetési díj). Úgyhogy most akkor ezt nem értem, hogy miből keletkezett ez az egyenleg... Vagy csak rosszul értelmezem? Jah és a percdíjam és az SMS díja is 33 Ft.
Ha valaki tud infót, azt köszönöm! :)
Szia!
Pontatlan lenne?
További ajánlott fórumok:
- Vérnyomásmérőből melyik a pontosabb? Felkaron vagy csuklón mérőt érdemes venni?
- Elvileg mikortól lehet valakinek terhességi tünete? Pontosabban hányadik naptól?
- Ti felhívnátok az exeteket, ha nőgyógyásztól feltett kérdésekre ő pontosabban tudna válaszolni? Vagy kockáztassam az egészségem?
- Keresek olyan fordító programot mint pl a webforditas.hu de sokkal pontosabb fordítású progi kellene. Ki mit tud ajánlani?
- A Főgázt akarom hívni a honlapjukon megadott telefonszámon, de azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhető! Akkor hogy érjem el őket?
- Pasztuhovról azt hallottam, hogy elmegy. Tud erről valaki pontosabb infót?