Vérnyomásmérőből melyik a pontosabb? Felkaron vagy csuklón mérőt érdemes venni? (tudásbázis)
Ki ismeri ezt a tipust?: Microlife BP A200AFIB felkaron mérő??
Tudásban ez a legjobb :D
Ha valaki használ ilyet kérem írjon :D
Ill ha 2 évente be kalibráltatom kapok 10 év garanciát kiegészítésként?? ill ha érvényesrá mint az omronra, a 5+10 év összeadodik??
És csak adaptert kell venni hozzá??
Ill ezt ismeritek?:
MEDEL LOGIC (olasz)
professzionális vérnyomásmérő rendszer??
ehhez mindent megkell venni külön amenyivel drágább az összes tartozékával annyival drágább? a fenti kérdéseket kérdezem itt is :D
rere és sziasztok :)
Jaj de jóó végre valaki ir a microlifröl is :D
Na az is 1 vagyon :(
És nem akarok belekötni de az Omronnal jobban jártál volna mert szerintem nagyobb cég, vagy esetleg Boso :)
Bosonál van drágább??
Na én is köszönöm ezt a jó kis fórumot, mert azt is tudom már hogy milyen márkát vegyek.
Ugyanis pont most akarok venni egyet.
:-)
felkaros a nyerő ez biztos!!
üdv
attila
"megmérem a csuklóssal, megmérem a felkarossal, aztán idegelem magam, tök jó"
Teljesen rossz dolgot csinálsz, így mindíg lesz a kettő közt különbség.
Felkarosat vegyél, mert ott csak egy csont van,
a csuklón sok, e miatt ad fals mérést,
nem tudja normálisan leszorítani az eret.
Csuklósból megvettem az Omront, nekem felkarosból is ez a márka volt (és van is). Most ott tartok, hogy megmérem a csuklóssal, megmérem a felkarossal, aztán idegelem magam, tök jó.
(Amúgy nem szórakozásból csinálom, sajnos nagyon magas, már utálom az egészet:((((
Köszönöm, hogy segítettetek. Ezek szerint a felkaros a jobb.
Ugyanis az okozta a dilemmát, hogy barátnőm esküszik a csuklón mérőre, de egy érve van, hogy kényelmesebb, gyorsabb.
Viszont egyik ismerősömnél tegnap 5 perc különbséggel megmértem mindkét fajtán, és 20 egység eltérés volt (ami azért nem mindegy).
Akkor felkarosat veszek, és még egyszer köszi!!