Keresek olyan fordító programot mint pl a webforditas.hu de sokkal pontosabb fordítású progi kellene. Ki mit tud ajánlani? (tudásbázis)
Tökéleteset nem is fogsz találni. Olyat meg főleg nem amilyet te szeretnél. A gépi fordítás nem egyenlő azzal mint egy amit egy emberi agy tud produkálni egy angol magyar szövegnél. Az agy gondolkodik próbálja értelmesen összerakni a szavakat ha ismeri az adott nyelvet akkor tudja a szavak jelentését és a fordítandó nyelvre a lehető legpontosabban a fordítandó nyelv szabályai szerint igyekszik visszaadni a lefordított szöveget.
Erre egy hép nem képes se a webfordítás sem pedig a google fordítója. Ezek gépek ilyen olyan módon megpróbálják összerakni a fordítandó szöveget, de nem gondolkoznak, nem ismerik fel a szókörnyezetet pl 1 több értelmű szónál stb stb...
Szóval olyan fordító programot nem fogsz találni amit gondolom hogy szeretnél.
Grácia, Grácia!
Nagyon okos lettem:)
Én ezt használom:
Nekem bevált, igaz nem szakmai szövegeket fordítok, csak pl. egy receptet, termékleírást.
További ajánlott fórumok:
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Van kedvetek megcsinálni a 6 hetes 100 fekvőtámasz programot?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Tud valaki a számítógépre egy jó takarító programot ajánlani?
- Osztálykirándulás lesz, de mindenki veszekedik, mert egyre rosszabb helyeket mondanak. Fürdés kilőve... Más programot tudnátok ajánlani?
- Ha a férjem nevére igényelném a taj kártyát, akkor az ő taj kártyájával nem lehet igényelni lombik programot (nekem)?