Ha a férjem nevére igényelném a taj kártyát, akkor az ő taj kártyájával nem lehet igényelni lombik programot (nekem)? (tudásbázis)
Mindenkinek megvan a saját véleménye és mivel ez egy nyílvános fórum, ne csak kedves szavakat várj mindenre. Lehet másnak más véleménye is nem???
Semmi gond, keresd a megoldásokat. Rosszindulatúság nincs bennem emiatt, csak szerintem ha ott élsz, ott fizetsz adót, ott dolgozol, akkor az "ingyenes" dolgokat nehogy már máshol veszed igénybe. Ennyi.
Tóthanita1985!!!
Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel,sajna ez a magyar mentalitás,"ha nekem nincs rá szükségem akkor másé se legyen":)))
A lényeg,csak úgy tudod igénybe venni a támogatott lombikot,ha neked is van érvényes taj számod!Ha van állandó lakcímed akkor tudsz igényelni taj kártyát és havonta 6000 ft.-ot kell fizetni!!!! Szerintem megéri ezt az utat végig járni,így a legolcsóbb!!!!
Meg ne sértődj, és nem tisztem SzánI-t védeni
de
Mo-gon is elég kemény az eü-i helyzet, várólisták vannak keményebb gyógyitásokhoz is
Ez mind a pénzhiány miatt van
Ezért irta hogy tessék Romániában megcsináltatni, ne a magyar adófizetők pénzéböl
Vagy ha Mo-gon, akkor a teljes árát kifizetni
Semmi köze, hogy nem érez egyet veled, nem érzi át a helyzetet. Nem érzelem kérdése ez.
Igényelsz egy taj kártyát, befizetsz rá havi 6000Ft-ot és igénybe veszel máris pár százezer vagy milliós szolgáltatást
en nem is ertem , miert van benned ez a rosszindulatusag ... ezen a forumon azok beszelgetnek akik egyuttereznak a masikkal , probalunk segiteni , tanacsot adni a masiknak , nem pedig visszahuzni , becsmerelni a masik embert ...
en teged nem ismerlek, te sem ismersz engem ....
mi nagyon regota szeretnenk kisbabat , megoldasokat keresek, hogy milyen uton-modon lehetseges , mar 6 eve azzal kelek es fekszek , hogy vajon atelhetem az anyasag erzeset , vajon nekem lesz -e valaha kisbabam ....sajnalom , hogy nem erzel egyutt velem / velunk akinek ilyen problemaja , gondja van annak igazan nem hianyzik egy ilyen negativ ember hozzaszolasa , velemenye !!!
Hát hogy náluk mire jogosult, az az ő dolga. Csináltassa ott....
Itt meg majd a mi adónkból???? Ahhaa....
jaj de draga vagy , szimpatikus vagy nagyon !!!!!
nem ingyen szerettem volna, fizettem volna magam utan az adot !
Na szép!!
Ott fizeted az adót, itt meg igénybe vennéd a támogatott lombikprogramot.
Fizesd ki!!!
Társadalombiztosítási szempontból kit tekintünk belföldinek illetve külföldinek?
Belföldinek minősül (társadalombiztosítási szempontból):
• a Magyar Köztársaság területén a lakcímnyilvántartásba bejelentett lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárok (A polgár lakóhelye: annak a lakásnak a címe, amelyben a polgár él.
A lakcímbejelentés szempontjából lakásnak tekintendő az az egy vagy több lakóhelyiségből álló épület vagy épületrész, amelyet a polgár életvitelszerűen otthonául használ, továbbá - a külföldön élő
magyar és nem magyar állampolgárok kivételével - az a helyiség, ahol valaki szükségből lakik, vagy
- amennyiben más lakása nincs - megszáll)
• bevándorolt
• letelepedett jogállású személy
• menekültként elismert
Ha ezeket nem elégited ki akkor csak sürgősségi ellátást kapsz Mo-gon
A TAJ-kártya önmagában nem elegendő az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság bizonyítására, azon kívül egyéb, személyazonosításra alkalmas okirat (pl. személyazonosító igazolvány) felmutatása is szükséges.
Ebből kifolyólag fontos, hogy a TAJ-kártyán szereplő személyazonosító adatok összhangban legyenek a többi személyazonosításra alkalmas okiraton feltüntetett adatokkal.
Blablabla...
Nálunk nincs ilyen.
Romániában nem jöhet szóba a lombikprogram, saját jogodon?
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Van kedvetek megcsinálni a 6 hetes 100 fekvőtámasz programot?
- Mit lehet igényelni tartósan beteg gyereknek, emelt családiról tudok és a közgyógyról is, van még valami?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Tud valaki a számítógépre egy jó takarító programot ajánlani?