A szeretőd és Te együtt csináltok programokat a gyerekekkel?:D Az milyen? (beszélgetés)
A gyerekek mindenek, csak nem buták.
Szinte azonnal le fogják venni, mi a helyzet.
Ami 'nem baj', ha komoly a dolog és nem jönnek-mennek a pasik.
Mindenesetre ha kicsit is komolyra fordul, akkor bármekkorák is a gyerekek, nem csak illik, hanem kötelező őket megkérdezni.
Anyukámnak volt olyan barátja, akit annyira utáltam, úgy taszított, hogy a végén sírva kértem, hogy nyugodtan hozza, csak ne minden hétvégén.
Persze ez felnőtt szempontból önzőnek hat, viszont én eleget szenvedtem magamban, hogy ne rontsam el anyukám boldogságát, de egyszerűen fizikailag nem bírtam. Utána sokáig hibáztatott engem mint boldogsága elrontóját...mégis évek óta már egy fix férfivel van, akit én is kedvelek, és aki sokkal jobban passzol hozzá.
Szóval bármit csinálsz,azt okosan tedd. Ha úgy érzed xy az igazi, de a gyereked azt mondja stop, akkor neki van igaza és kész. Ő tudja kivel tud és kivel nem együtt élni. Amíg meg nem komoly a dolog, nem rángatnám bele az ilyen programokba, csak mert a szeretőnek éppen arra támadt kedve, hogy papás-mamást játsszon, de ha el kellene hoznia a gyerekeket, mikor neki más dolga lenne, az már nem tetszene neki.
Azt, hogy ennyi felelősségbe még belemegy, de többet már nem akar. Nem hinném, hogy valaha is az apjukká akarna válni, csak élvezi/hiányzik neki ez a családias érzés.
Én még csak a gyerek végen voltam, azért remélem segített.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Programok gyerekekkel
- Egynapos családi kirándulások, programok gyerekekkel. Mit ajánlanál?
- Veszprém-B.füred-Révfülöp térségben 10 év körüli gyerekekkel programok, helyek, hova érdemes menni? Tud valaki ajánlani valamit?
- Március 15. Budapesten gyerekekkel? Vannak olyan programok, amikre érdemes elmenni?