Programok gyerekekkel (beszélgetős fórum)
Ez így igaz! Nálunk is csak egy kereset van, gyesen vagyok. De nem panaszkodom, mert férjem valamivel jobban keres az "átlagnál". Nem tudom hova tenni a gyerekeket ha betegek. :(
Hát akkor érezzétek jól magatokat! Lehet, hogy tudtunkon kívül össze is futunk majd. :)
Tüzetesebben megnéztem az oldalt és sok info között apró betükkel elrejtve találtam
Óriási szenzáció!
Minimax Gyermeknapi Vándorcirkusz a Vasúttörténeti Parkban!
Bohócok, zsonglőrök, kötéltáncosok, oroszlánszelídítő és bűvész.
A cirkuszi mutatványok mellett lesznek kézműves foglalkozások is, és fellép az Apacuka, a Kolompos és a Buborék együttes.
Gyere el, játssz velünk, és ismerd meg a cirkusz titokzatos világát!
A rendezvényre a belépés díjtalan.
Sőt ingyenes vonatok indulnak a nyugatiból. Óránként 40kor, visszafelé meg 10kor
A mai világban sokunknak sok a pár ezer Ft. :(
Elkeserítő, hogy ilyen napokon is a pénz miatt kell aggódnia az embernek, mikor ez, csak a gyerekekről kellene hogy szóljon. Ha esetleg Te megtudsz valamit, kérlek jelezd.
Kezdjük talán a gyermeknappal, ez van a legközelebb.
Ki hova megy, mit ajánl? Mi vasárnap a Mini-Max gyermeknapra megyünk, ami Bp.-n lesz a Vasúttörténeti Parkban (MÁV nosztalgia). Várok más programokat is, ahol kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- Egynapos családi kirándulások, programok gyerekekkel. Mit ajánlanál?
- A szeretőd és Te együtt csináltok programokat a gyerekekkel?:D Az milyen?
- Veszprém-B.füred-Révfülöp térségben 10 év körüli gyerekekkel programok, helyek, hova érdemes menni? Tud valaki ajánlani valamit?
- Március 15. Budapesten gyerekekkel? Vannak olyan programok, amikre érdemes elmenni?